Toelichting spirituele / mystieke reizen.

Al vele jaren reist Cocky van Dam naar allerlei mystieke plekken op onze prachtige planeet Moeder Aarde. Door de jaren heen is haar manier van reizen een grote passie geworden en inmiddels uitgegroeid tot een professionele reisorganisatie voor georganiseerde groepsreizen. 
De reizen zijn allemaal spiritueel en/of mystiek te noemen zonder zware religieuze ondertoon of zweverig te zijn. De reizen nodigen je uit om met een open oog en hart te kijken naar een andere manier van leven en beleven en het bezoeken van bijzondere plekken met een spirituele en of mystieke uitstraling.
Elke reis is niet alleen een reis naar een prachtige plek op onze moeder aarde maar ook een reis naar binnen. Een spirituele reis naar jezelf, naar meer bewustwording, naar meer begrip.
Een nieuwe plek, cultuur of natuur is een prachtige manier om jezelf te confronteren met jezelf, hoe je in het leven staat en welk gedrag en gevoel hierbij hoort. Deze spirituele reizen nodigen je uit om jezelf en je functioneren eens vanuit een ander daglicht te bekijken en te spiegelen. Door uit je vertrouwde omgeving weg te zijn in een ander land en een andere manier van denken en voelen geeft het je ruimte voor zelfbewustzijn en zelfontwikkeling.
 
Tijdens de reizen is er alle ruimte voor eigen beleving. Op onze reizen creëren we de omstandigheden die je als reiziger de vrijheid geeft voor eigen invullingen. We beogen een sfeer die authentiek en open is, waardoor iedereen zich vrij kan voelen voor hun eigen perspectief. Het gaat tenslotte om jouw beleving.

Laat je verrassen door de bijzondere onderwerpen en locaties van deze reizen. Laat je meenemen naar de mooiste en betekenisvolste plekken die de aarde rijk is. Laat je begeleiden door Cocky op je reis met verhalen, informatie, channeling, coaching en counseling.

Doelgroep spirituele, mystieke georganiseerde reizen.

Voor de bewuste reiziger/ster

De doelgroep, die op een reis georganiseerd door Centrum-Nautilus mee gaan, zijn mensen die bewust in het leven staan. Hebben respect voor natuur, oudheden en met interesse voor eigen ontwikkeling/zingeving. Houden van mystieke reizen zonder “zweverigheid” of te veel ingevulde informatie. Ook houden zij van een ontspannen wijze van reizen en staan open voor meditaties en het onverwachtse. De leeftijdsgroep is van 18+ tot senioren, alleenstaanden of koppels. Bij Centrum-Nautilus is leeftijd niet het belangrijkste of je mee kan op een reis, maar dat de gezamenlijke interesse ligt bij ook innerlijk reizen. 

Waarom Spirituele reizen?

De mensen die met ons mee op reis gaan, zijn mensen die spiritualiteit graag handen en voeten willen geven in het dagelijks leven. Spiritualiteit is voor hen een manier van zijn. Een diep verlangen vanuit hun wezen die zij graag op eigen wijze en unieke manier tot uitdrukking willen brengen. Deze manier van reizen voegt een extra invulling toe aan hun manier van hoe in het leven te willen staan. Onze spirituele reizen zijn niet zweverig, maar voeden de innerlijke mens.

Ontspanning Genieten tijdens de reizen.

Ondanks de intensieve reizen, is er voor ontspanning en genieten genoeg ruimte  op onze reizen. Want de boog kan niet altijd gespannen staan, toch? Want het leven bestaat niet alleen maar uit werken, maar gelukkig ook uit genieten, humor en levensvreugde.

Respect voor Moeder Aarde, natuur, dier en mens.

Als we op reis gaan is het van zelfsprekend dat we respect hebben voor Moeder Aarde; de natuur, dier en mens. Ons doel is tijdens het reizen het milieu zo min mogelijk te belasten. Als we buiten in de natuur onze maaltijden nuttigen, dan wordt het afval verantwoordt opgeruimd. De maaltijden zijn zo veel mogelijk afgestemd op dat wat het seizoen ons aanbiedt e/o het eten van plaatselijke producten. Verspilling van water (bijv. bij het douchen) e/o voedsel proberen we te voorkomen. 
Voor Cocky van Dam is het ook van zelfsprekend dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen een geheel. Ook zijn we onlosmakelijk met elkaar, met de aarde en het universum verbonden. Het is één groot netwerk dat d.m.v. spiraalvormige  bewegingen ontwikkeld. Als wij krachtplaatsen gaan bezoeken wordt het gevoel van éénheid versterkt. Het gevoel van éénheid, maar ook het onderdeel zijn van iets veel groters. Dat grotere ziet Cocky van Dam als de bron waar alles uit voortkomt. Dit te be-leven is een waar cadeau aan jezelf.

Maaltijden / Alcoholische Dranken

Iedereen is vrij om te eten wat hij/zij lekker vindt. Wel vinden wij het belangrijk dat elke leven respect vol heeft kunnen leven. Ons streven is om zoveel mogelijk biologisch verantwoordt te eten. Het kan voorkomen, dat als we onderweg zijn, niet elk restaurant al biologisch verantwoordt eten aanbiedt. Als dat het geval is, dan is het belangrijk dat hier bewust bij stil gestaan wordt en dat de begeleidster een moment van stilte vraagt om het leven van het dier en de groente te Bedanken.
Mochten er allergieën of dieet wensen zijn dan graag doorgeven tijdens de reservering. Centrum-Nautilus zal zo veel mogelijk hiermee rekening houden. Mocht het niet mogelijk zijn of deels, dan neemt Cocky van Dam contact met je op, om het één en ander met je door te spreken. Centrum-Nautilus is geen voorstander van het nuttige van alcoholische dranken tijdens de spirituele reizen. 

 

Mocht je een reis willen boeken, dan krijg je een vroegboekkorting van € 40,= als je je voor 1 januari 2020 inschrijft.

 

 

Seleniet Geode-Grot Reis

7 April t/m 14 April 2020
Nog 4 plekken beschikbaar

Lees verder
Spirituele reis naar Abadiania/Brazilië 

minimaal 10 daagse reis
Datum flexibel !!

Lees verder
Spirituele reis naar Sardinië

17 maart t/m 24 maart 2020
Voldoende plek

Lees verder
Yorkshire en Isle of Man

16 april t/m 25 april 2020
Voldoende plek

Lees verder
Anglesey het heiligdom van de Druïde

11 mei t/m 17 mei 2020
Voldoende plek

Lees verder
N.O. Schotland en Isle of Lewis

26 mei t/m 6 juni 2020
Nog 4 plekken beschikbaar

Lees verder
“In de voetsporen van Hildegard von Bingen”

 18 Juni t/m 25 Juni 2020

Lees verder
Verrassingsreis

24 aug. t/m 30 aug. 2020
Nog 6 plekken beschikbaar

Lees verder
Spirituele reis naar de Abadiania/Brazilië 

11 daagse reis van 28-4 t/m 8-5-2019

Read more