Verrassingsreis

24 aug. t/m 30 aug. 2020
Voldoende plek

  Alchemist shutterstock

Deze reis is een cadeau aan jezelf en staat in het teken van je eigen alchemistisch proces. 7 Magische kracht plekken gaan we bezoeken die bijdrage aan de zeven fasen van het omsmeden van ons dagelijks lood tot duurzaam goud. Welke 7 magische kracht plekken het zijn blijft nog een verrassing.

De 7 magische kracht plekken en de 7 planeten zullen een bijdrage leveren aan de 7 transformaties in jezelf op deze 7-daagse Verrassingsreis die in de 8ste-maand plaatsvindt. Waarom? Ook dat zal zich ontvouwen op deze verrassingsreis.

7-magische krachtplekken
7-dagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag.
7-planeten: Maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus, Saturnus en de Zon.

7-Transformaties:
1. Het loslaten van ons dagelijks lood
2. Overgave aan het niet-weten
3. Het opdelen van het zelf
4. Samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke
5. Inwijding
6. Meesterschap
7. Extase

Deur op een kier

De 7 magische kracht plekken en de 7 planeten zullen een bijdrage leveren aan de 7 transformaties in jezelf op deze 7-daagse Verrassingsreis die in de achtste maand plaatsvindt. Waarom de 8ste maand? Ook dat zal zich ontvouwen op deze verrassingsreis.

Alchemie wordt al eeuwenlang beoefend. Het was zelfs een van de esoterische kunsten van de oude Soemeriërs en de Egyptenaren. De Soemeriërs beheersten de Alchemistische kunst als geen ander. De kleitabletten zijn hier het bewijs van. Er zijn nog vele kleitabletten tot op de dag van vandaag te bewonderen in de verschillende museums. Zij beheersten het alchemistische proces van samenwerking tussen water, vuur, lucht, aarde en het esoterische. Alleen diegene die hierin ingewijd waren konden deze mystieke kleitabletten manifesteren. De teksten werden via lichtcodering in het kleitablet gemanifesteerd.

Later zijn er ook kleitabletten gemaakt en beschreven met spijkerschrift, maar die zijn niet hetzelfde als in de tijd van de oude Soemeriërs die ingewijd waren.

Ook de oude Egyptenaren waren sterk gericht om de geheimen van het transmuteren van de metalen te ontdekken. Men had Alchemisten die zich richten op de materiele eigenschappen van chemicaliën en metalen, maar men had ook Alchemisten die zich richten op de mystieke weg van de alchemie. Zij waren op zoek naar de goddelijke transformatie in zichzelf.

Beide wegen worden tot op de dag van vandaag nog steeds bewandeld. In deze tegenwoordige tijd heeft men de wetenschappers die opzoek zijn naar de godsvonk (de deeltjesversneller in Geneve) en men heeft de spirituele mens die opzoek is naar het goddelijke in zichzelf.

De alchemist onderweg  

Deze verrassingsreis is gericht op de alchemie in zijn diepste betekenis van het innerlijke transformatieproces. Het lood en goud staan op deze reis symbool voor het respectievelijk materiële, stoffelijk en het geestelijke goddelijke beginsel van jou als mens.

De kracht plekken die we bezoeken blijven tot op de dag dat we vertrekken een verrassing. We gaan zo wel met de auto als met de benenwagen en we overnachten op drie verschillende locaties.

 

Moeilijkheidsgraad
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukjes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat je minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat je over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen. Stokken zijn handig voor extra ondersteuning. Vervoer: naar bestemming is met de auto.

Als je interesse hebt voor deze reis, maar het minimaal aantal deelnemers is nog niet bereikt dan is het raadzaam de vakantie bij ons alvast te reserveren. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt, sturen wij je automatisch een bericht dat je de vlucht kunt boeken. Als uiteindelijk blijkt dat we je, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen op de slaapkamer, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.Praktische informatie

Max. aantal 8 personen.
Voor deze rondreis geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen en een max. van 8. Uiterlijk 6 weken voor vertrek wordt bekend gemaakt of er voldoende deelnemers zijn.

Slaaplocatie op 3 verschillende plekken.

Wat je precies dient mee te nemen wordt een week voor dat we vertrekken doorgegeven.

Het vervoer is met de auto. Je kan eventueel meerijden of met eigen vervoer komen, maar gaarne dan mede reizigers meenemen. Degene die hun auto ter beschikking stellen krijgen een km-vergoeding van 0,19 cent per km. Gaarne aangeven wat je voorkeur is.

Start punt hoor je een week voor vertrek.

Eind punt is in Hoeven.

Data:

 Maandag 24 Augustus t/m Zondag 30 Augustus 2020

Kosten:

 € 1.050,= bij het delen van een twee-persoonskamer.

Indien men een 1-persoonskamer wenst komt er € 180,= extra bij.

Inclusief:

 • alle overnachtingen
 • ontbijt
 • begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • channelingen en meditaties
 • informatie over de plekken die we bezoeken
 • vervoer om op de locatie's te komen

Exclusief:

 • benzinekosten (gezamelijk delen met degene die meerijden)
 • lunch
 • diner
 • entree's
 • persoonlijke uitgave's

Aanmelden:

 Via mail. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 500, = /p.p. op rekeningnummer: van STO-Garant t.n.v. Verrassingsreis.

 

Klik hier om contact op te nemen.