Spirituele reis Yorkshire en Isle of Man

16 april t/m 25 april 2020
Voldoende plek

Deze spirituele reis staat in het teken van oude wijze Godin die in Yorkshire een zeer belangrijke rol speelden. We zullen diversen plekken bezoeken waar zij nog zeer sterk energetisch voelbaar is. We starten vanuit Leeds naar het oosten over de North Yorkshire Moors, in deze omgeving verblijven we 3-nachten. Via het heide gebied van Helmsley gaan we op weg naar het pittoreske Scarborough. We brengen een bezoek aan Whitby, de site van de abdij die Bram Stokers Dracula inspireerde! We zullen ook de gelegenheid hebben om de Rudston Monolith Menhir, de langste in Europa, te bezoeken en de Duggleby Round Barrow en andere oude locaties, waaronder de Ramsdale stenen cirkel en Bridestones Standing Stones. Via het platteland van Yorkshire bezoeken we de prachtige Devil's Arrows Megalithic Stone Alignment en de enorme Thornbourgh Henges, beide liggen aan de oude bedevaartsweg bekend als het ‘Ur-Swale Plateau.  

Daarna reizen we af naar de plek van de Godin Verbeia, waar we ook 3-nachten verblijven. Voordat de Romeinen in Groot-Brittannië arriveerden, was Yorkshire het centrum van de Godin Verbeia. Onze verkenning van de oude vindplaatsen van Yorkshire begint dan ook in de stad Ilkley, aan de voet van de Moor van Ilkley (of ook wel Rombalds). Vandaar uit brengen we een bezoek aan de stad Bistror Pierre voordat we de hei oprijden en een mooie wandeling maken naar DE Swastika-steen.

In de leef omgeving van de oude Godin verblijven wij enkele dagen. Dan rijden we door het prachtige landschap van Yorkshire richting het Oosten en komen aan in Blackpool om naar het eiland Isle of Man te gaan, maar onderweg doen we nog diverse mooie uitstapjes. Op deze reis zal niet alles vastgelegd worden. Zodat toeval ook aanwezig kan zijn in waar we naar toe uitgenodigd worden.

Oude Megalithisch Menhir's, symbolen gecrafd in steen en de Kelthische Vuur/Watergodin spelen een grote rol op deze reis. Welke verhalen hebben zij ons te vertellen.  Want Yorkshire is tenslotte het land van magie en mythe's. Yorkshire heeft vele plekken waar je 360º rondom geen enkel huis ziet staan, alleen maar natuur met een prachtig wijds uitzicht. Kortom een reis waar mythe, magie, oud en nieuw, ruimte en leegte samen gaan komen.          

Isle of Man

Het prachtige eilandje Isle of Man, Mann of Manx zoals het ook wel bekend staat (zie onderstaande foto's). is een mystiek eiland dat ligt in de Ierse Zee ongeveer 80 mijl ten noordwesten van Liverpool. Het is klein - slechts 52 km lang en 22 km op het breedste punt, wat betekent dat het gemakkelijk te verkennen is in een paar dagen. Snaefell, wat 'sneeuwberg' betekent in het Noors, is het hoogste punt op het eiland op 620 meter. Een oud gezegde luidt dat je vanaf deze top zes koninkrijken kunt zien; Mann, Engeland, Schotland, Ierland, Wales en de hemel. Hoewel het deel uitmaakt van de Britse eilanden, is Manx een zelfbesturend koninkrijk dat niet tot het VK of de EU behoort. De koningin is staatshoofd.

Hier verblijven we 2 nachten en bezoeken op dit eiland enkele watervallen, de krachtige steencirkels Cashtal yn Ard van rond 2000 BC en de Meayll, maar het eiland is niet alleen bijzonder vanwege zijn steencirkels en watervallen, maar ook de energie van dit eiland is werkelijk magisch. Vandaar dat ook dit eiland zeker niet mag ontbreken op deze reis. Na het bezoek aan Isle of Man gaan we terug met 1 overnachting in de omgeving van Leeds en vliegen de volgende dag (zaterdag) dan weer op huis aan.

Moeilijkheidsgraad
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukjes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat je minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat je over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen. Stokken zijn handig voor extra ondersteuning. Vervoer: naar bestemming per vliegtuig en vanuit daar verder met de auto.

De vlucht voor deze reis kan geboekt worden nadat je van ons de bevestiging hebt gehad.

Als je interesse hebt voor deze reis, maar het minimaal aantal deelnemers is nog niet bereikt dan is het raadzaam de vakantie bij ons alvast te reserveren. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt, sturen wij je automatisch een bericht dat je de vlucht kunt boeken. Als uiteindelijk blijkt dat we je, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen op de slaapkamer, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

Praktische informatie
Max. aantal 8 personen.
Voor deze rondreis geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen en een max. van 8. Uiterlijk 6 weken voor vertrek wordt bekend gemaakt of er voldoende deelnemers zijn.

Vliegticket gegevens volgen z.s.m.:
We vliegen met KLM vanuit Amsterdam naar Leeds
Vlucht gegevens op Donderdag 16 April vertrek vanuit Amsterdam om 9:20 uur. Aaankomst 9:30 uur in Leeds. Vluchtnummer: 
Vlucht gegevens op Zaterdag 25 April vertrek vanuit Leeds om 10:05 uur. Aankomst 12:15 uur in Amsterdam. Vluchtnummer: 

Data:

 10-daagse reis vanaf Donderdag 16 April t/m Zaterdag 25 April 2020

Kosten:

 € 1720,= bij het delen van een twee-persoonskamer.

Indien men een 1-persoonskamer wenst komt er € 180,= extra bij. Voor de gehele reis zijn er 2x 1-persoonskamers beschikbaar.

Inclusief:

 • Alle Overnachtingen
 • Alle Ontbijt
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen en meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken
 • Vervoer om op de locatie's te komen
 • Overtocht Isle of Man
 • Benzinekosten

Exclusief:

 • Vliegticket
 • Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden
 • Lunch
 • Diner
 • Entree's
 • Persoonlijke uitgave's
 • Reis- en Annuleringsverzekering

Aanmelden:

 Via mail. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van STO-Garant t.n.v. Yorkshire 

boek nu na

*door op "Boek nu"' te klikken ga je een betalingsverplichting aan

Klik hier om contact op te nemen.