quotation marksVandaag was weer een groot cadeau! ?

Cocky van Dam organiseerde een Hathorworkshop, de meesters van klank, licht en liefde, in de Egyptische mythologie welbekend. Cocky is zelf zo’n klankmeester; het is ongelooflijk wat ze iedere keer weer in verbinding aan klank naar buiten brengt. Het bracht mij ook weer terug in de Hathor tempel in Egypte, waar ik in februari nog geweest ben. De Hathorolie die ik toen gekocht heb in het House of Life Abydos kwam goed van pas. De plek van Cocky zelf, Centrum Nautilus spirituele reizen workshops zaalverhuur healing,is trouwens een prachtplek. Alleen de tuin al..... ? Cocky en de andere mooie aanwezige vrouwen.
Ik geniet nog lekker na ?? Tanja Abbas

 

quotation marksDag allemaal,

Dank je wel voor je bericht Cocky. Ik vond het ook een hele mooie dag. En wie weet wat er uit gaat ontstaan.

Warme groet,
Marijke

quotation marksVanaf het begin af aan een prettig gevoel bij Cocky en de ruimte van waar ze werkt in Hoeven. Ik heb in korte tijd al meerdere bijzondere ervaringen gehad en nieuwe inzichten gekregen. Cocky helpt daarbij op een nuchtere en prettige wijze waarbij het direct al heel vertrouwd voelt. Ik kom er graag en ik kan daar meer en meer mezelf zijn. Het is duidelijk dat Cocky veel ervaring heeft, nuchter is en toch heel spiritueel. En niet te vergeten, een heel fijn mens! Hopelijk treffen we elkaar nog vaak op deze "reis" en ik ben benieuwd naar wat er nog gaat komen. Voor mijn gevoel kan je met van alles bij Cocky terecht en ze kan echt wat voor je betekenen.

Michel

quotation marksAl meerdere malen heb ik kristallen en 2 kristallen schedels gekocht bij Centrum Nautilus. Zodra ik de ruimte met de kristallen binnenstap voel ik mij blij en gelift. Het versterkt de verbinding met het kristallijne licht in mijzelf. Het is echt een heerlijke ruimte om in te ‘ZIJN’.

Cocky benadrukt altijd het voelen, zowel in sessies, workshops als ook bij de aankoop van kristallen. Daarom geen uitgebreide informatie/verhalen waar kristallen goed voor zouden kunnen zijn. Als je de keuze maakt vanuit gevoel, kies je precies het kristal wat op dat moment het beste bij je aansluit. Daarna wordt pas de werking ervan besproken/gelezen.

quotation marksCocky is een uitermate integere, no nonsens, goedlachse en lieve vrouw, zeer helder voelend en kristalhelder in haar communicatie en readingen, in samenwerking met haar kristallen schedel Candaluna. Ze heeft mij meerdere malen in mijn spirituele proces heel goed ondersteund om ingewikkelde draden weer te ontwarren. Ook haar workshops zijn spot on, ze raken de kern van wat er op meerdere niveaus speelt. Bovendien is het is altijd weer een feest om elkaar te zien. Ik ben dankbaar dat ik haar ken.

Tanja

quotation marksLieve allen,

Zeer krachtige dag die voor mij veel in beweging bracht, ook het aanraken van een blokkade.

Ik dank jullie voor alles wat werd aangeraakt en gedeeld.

Tot een ander moment,
met hartelijke groet,
Lia

quotation marksMijn eerste kennismaking met Cocky was tijdens één van de open dagen op een vrijdag in de meivakantie in 2019. Samen met de kinderen ging ik op pad om kennis met Cocky te maken op aanraden van een dierbare kennis. Ik was benieuwd naar Cocky zelf, wat ze te bieden had en waar haar praktijk gevestigd was. In de verwachting in het buitengebied van Hoeven een boerderij te vinden kwam ik bedrogen uit.

quotation marksRecensies van de Bijeenkomst Kristallen Schedel Keepers.

Lieve Cocky,

Ik ben blij en dankbaar met de dag die we bij je gehad hebben, de “Bijeenkomst Kristallen Schedel Keepers”.

De “Alien”-steen is een nieuw anker voor me geworden, waar ik me onwillekeurig op richt als ik me voel verkrampen en niet weet wat waar is.

Door me op deze “Alien”-steen te richten ontstaat er weer rust en helderheid.

Ik voel me dankbaar en geraakt. Liefs Wilma.

quotation marksIn de eerste plaats vind ik het bijzonder dat de insteek is op de meditatieavond te laten gebeuren wat zich aandient. En dat er ruimte is voor wat er op dat moment bij jou aandacht vraagt en wat voor jou persoonlijk aangeraakt wordt.

Het is een uitnodiging.

Lieve Groet Nicole

quotation marksRecensie Privé coaching-dagen

De twee privé coaching-dagen welke ik een paar weken geleden bij Cocky heb gedaan waren beslist een investering in mijzelf, wat ik iedereen kan aanraden.
Vooral wanneer je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en steeds gevoeliger wordt, kunnen sommige situaties je levensvreugde steeds meer verstoren.
Ik wilde het anders voor mijzelf, maar wist niet op welke wijze ik dit zou kunnen bewerkstelligen. 

quotation marksSpiritueel Centrum Nautilus is een haven gebouwd op Kristal. De tuin, de groepsruimte en de Kristalkamer brengen je in hogere sferen. Ruimhartig deelt Cocky haar kennis, kunde en gaven. Cocky is als een overlopende levend borrelende bron waaraan ik me dit voorjaar mocht laven. Ik heb haar ontmoet op de “”Bijzondere reizen beurs” te Breda in februari 2020 en er was meteen een klik.

quotation marksRecentie Hathor

Afgelopen weekend, heb ik de workshop van de Hathors mogen volgen bij Cocky. Wat een geweldige ervaring! In een mooie kleine groep, waar heel veel ruimte is voor persoonlijke thema's en vragen, hebben we een serie activaties en initiaties mogen ontvangen van de Hathors. 

quotation marksHet mooie van de workshops die Cocky geeft is dat zij openstaat voor dat wat zich aandient en wil laten zien/horen. Ook wanneer je eenzelfde workshop volgt is dat keer op keer verrassend anders. De workshops vinden plaats in een mooie, grote ruimte met een Mariabeeld. Soms ook deels in de tuin. Ze zijn kleinschalig, zodat er voldoende aandacht is voor de deelnemers en de processen die op gang komen. Iedere workshop heeft natuurlijk een eigen thema, maar krijgen soms een verrassende wending door een ingeving die Cocky krijgt van haar gidsen. Gedurende de workshops vinden meestal ook korte of langere readingen/healingen plaats.

quotation marksMijn ervaring met toen Candaluna-reizen en nu Centrum-Nautilus.

Inmiddels heb ik drie reizen onder begeleiding van Cocky van Dam meegemaakt.

quotation marksAl meerdere malen heb ik reading/healing sessies gehad bij/van Cocky. De sessies bij Centrum-Nautilus zelf, als ook op afstand zijn beiden even goed (we staan uiteindelijk allemaal energetisch met elkaar in verbinding). Natuurlijk is het altijd wel fijn om te genieten van de mooie locatie waar de sessies plaatsvinden. Iedere sessie is weer anders en is diepgaand. Er is een prachtige klankschaal waar een sessie meestal mee begint. Door de trilling voel je jezelf opengaan.

quotation marksHallo,

Ik ben Hans Wüstefeld, tot nu toe heb ik alle reizen bij Centrum-Nautilus meegemaakt.De eerste reis als deelnemer, en daarna als chauffeur en deelnemer.

Wat is nu zo special aan de reizen bij Centrum-Nautilus die Cocky van Dam begeleidt? Het is moeilijk om dit te beschrijven, je moet het ervaren, maar ik ga het proberen.

quotation marksHet was heel bijzonder, al jaren liep ik met een pijn aan mijn schouders. Door dat het thema Karma zichtbaar werd van mijn moederskant en daar een healing op gebeurde is de drukkende pijn op mijn schouders aanzienlijk verminderd. Dank je wel.

quotation marksSamen op weg naar authenticiteit, eenheid en co-creatie

De Hathor workshop gegeven door Cocky van Dam bracht mij in verbinding met de liefdevolle energie van de Hathors. De ‘ontmoeting’ met deze multidimensionale wezens is voor mij een belangrijke stap c.q. wegwijzer op mijn spirituele pad. 
De activaties en helingen met name in het hartcentrum (hartchakra en hartkamers) raakten ons allen diep. We voelden ons veilig, vertrouwd en gekoesterd in de liefdevolle energie van de Hathors. Een gevoel van ‘thuiskomen’.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up