Kristallen Geode-Grot reis te Spanje

Uitgesteld wegens Corona-virus

Spirituele reis naar de kristallen geode grot

Vanwege de Corona-virus en de vele onzekerheden die t/m April gaande zijn rondom reizen naar het buitenland is deze reis uitgesteld. Het streven is deze reis dit jaar nog te laten plaats vinden. Mocht u interesse hebben om mee te gaan, dan kunt u dit mailen naar: info@centrum-nautilus.nl.

Deze spirituele reis staat in het teken van een enorme met kritstallen bedekte grot in Pulpi te Spanje, maar dat is niet het enige wat we op deze unieke reis gaan bewonderen. 

Hoe bijzonder toch dat het mogelijk is geworden om deze schitterende Seleniet-geode-grot te bezoeken. Al hoewel de geode van Pulpí niet de grootste geode ter wereld is (die ligt in Mexico), is het wel de grootste waar mensen kunnen en mogen komen. De grot is vorig jaar op 5  Augustus geopend voor publiek. Toen ik de foto's enige jaren geleden al langs had zien komen op internet, had ik de wens om hier naartoe te kunnen gaan en eind September (2019) heb ik deze mooie reis voor het eerst, met een groep, gemaakt.

Het is werkelijk een natuurwonder van Moeder Aarde. Je gaat diep de aarde in wat al zeer indrukwekkend is en dan is daar de opening van de Geode. Het is echt een Wonder-baarlijk fenomeen. In absolute stilte, oog in oog met de Seleniet kristallen Geode-Grot te zijn die honderden miljoenen jaren geleden ontstaan is door water en vuur. We bezoeken de grot tweemaal op deze reis, waarvan we minimaal twee tot maximaal 3 uur de gelegenheid hebben om op een bijzondere wijze de Geode te ervaren. Dit is werkelijk UNIEK, daar normaal gesproken de grot met grote groepen wordt bezocht en je maar enkele minuten de tijd krijgt om het Wonderlijke fenomeen te ervaren.

Seleniet speelt de hoofdrol op deze spirituele reis omdat: Seleniet als brug dient tussen de verschillende niveaus van BewustZijn en het is een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren. Seleniet heeft bijzondere eigenschappen meer hierover staat beschreven in de bijlage.

Deze gigantische Seleniet-geode-grot werd ondekt in een oud zilver mijn te Spanje. Bekijk hier meer.

PULPÍ - Deze geode met enorme afmetingen ligt in Pulpí in de oost-Andalusische gemeente. We kunnen nu met eigen ogen dit unieke natuurfenomeen in de vorm van metersgrote kristallen gaan aanschouwen.

Een geode is een holle of gedeeltelijk holle, min of meer bolvormige knol die aan de binnenkant begroeid is met kristallen. Meestal zijn geodes tussen de 2,5 en 30 centimeter groot, maar dit kan sterk variëren. Ze worden gevonden in sedimentgesteenten en vulkanische gesteenten en zijn soms erg kostbaar. De Geoda Gigante in Almería is maar liefst acht meter lang, 1,80 meter breed en 1,70 meter hoog. Het formaat, de dimensies, de transparantie en de prachtige vormen van de kristallen die tot twee meter lang zijn, maken deze grot uniek op de wereld.

De gigantische geode werd in 1999 per toeval ontdekt door leden van de Grupo Mineralogista uit Madrid, die de Mina Rica wilden verkennen en daar op zoek waren naar mineralen om te bestuderen en te verzamelen. Bij het blootleggen van een afdekking stuitten ze per abuis op de ingang van de magische holte die was bedekt met enorme kristallen die uit de muren, grond en plafond kwamen. Ze zijn zo transparant dat er zelfs waterdruppels in te zien zijn die daar al een eeuwigheid gevangen in zitten. 

We overnachten in het plaatsje San-Juan-de-los-Terreros vlakbij de Geode. Op deze locatie zijn ook prachtige en pittoreske baaien waar je perfect kan snorkelen. Het programma biedt ook de mogelijkheid om de onderwaterwereld te bewonderen, als je dit wilt natuurlijk. Het klimaat in de provincie Almeria is woestijn-achtig. Dit gebied is een landschap van zee, fossielen en versteende zandstranden.

Wat gaan we doen tijdens deze reis?

 • De Kristallen Geode-Grot 2x bezoek van 2 tot maximaal 3 uur
 • Meditaties
 • Wandelingen rondom het gebied van deze grot, die werkelijk zeer spectaculair zijn!
 • We bewonderen het eilandje Isla Negra en Isla Terreros. Deze beide eilanden hebben een hele bijzondere energie volgens de bewoners (buitenaards).
 • Heerlijk ontspannen op de vele prachtige zandstranden. De zandstranden liggen aan een ongerepte kustlijn waar het zeewater felblauw gekleurd is.
 • We brengen een bezoek aan Playa Los Cocedores. Hier liggen versteende zandbanken tot 20 meter hoog, die eruitzien als of ze bevroren zijn. In de rotsen kun je gefossiliseerde schelpen vinden in alle soorten en maten.
 • We bezoeken ook de zandgrotten.
 • **Massage's in overleg mogelijk
 • Snorkelen (wel zelf de snorkels meenemen)
 • En natuurlijk kan men genieten van de heerlijke Andalusische tapas gerechten.

Kortom een  spirituele vakantiereis die werkelijk een VAKANTIE zal zijn met veel bijzondere invullingen.

** de massage's worden gegeven door twee gidsen die ook de begeleiding doen als wij daar aanwezig zijn. Zij zijn volledig afgestemd op de energie van de Geode-grot.

Moeilijkheidsgraad van deze reis

Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukjes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat je minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat je over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen. Stokken zijn handig voor extra ondersteuning. Liever ook geen claustrofobie, daar je een klein stukje door een smalle opening kruipt. 

De vlucht voor deze reis kan geboekt worden nadat je van ons de bevestiging hebt gehad.

Als je interesse hebt voor deze reis, maar het minimaal aantal deelnemers is nog niet bereikt dan is het raadzaam de vakantie bij ons alvast te reserveren. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt, sturen wij je automatisch een bericht dat je de vlucht kunt boeken.

Praktische informatie

Max. aantal 5 personen.
Voor deze groepsreis geldt een maximaal aantal deelnemers van 5 personen. 


Ons streven is om deze reis dit jaar nog te laten plaatsvinden. Mocht u interesse hebben om mee te gaan, dan kunt u dit mailen naar: info@centrum-nautilus.nl

Vliegticket gegevens:

Vervoer: naar bestemming is per vliegtuig en van daar uit verder met de auto naar de slaaplocatie.

Data:

 8- daagse reis van   Deze reis is helaas vanwege het Corona-virus uitgesteld

Kosten:

 € 1.250,= bij het delen van een twee-persoonskamer. O.v.b. is het mogelijk een 1-persoonskamer te boeken. Indien
men dit wenst komt er € 150,= extra bij (excl. administratiekosten € 27,- per boeking)

Inclusief:

 • Alle overnachtingen
 • Alle ontbijt
 • 2x 2 (3) uur bezoek aan de Seleniet Geode-Grot
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen en meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken
 • Vervoer om op de locatie's te komen
 • Benzinekosten

Exclusief:

 • Vliegticket
 • Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden
 • Lunch
 • Diner
 • Persoonlijke uitgave's
 • Reis- annuleringsverzekering

Aanmelden:

Via mail. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Geode-Grot Spanje. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant, Hierdoor is de garantieregeling van STO Garant niet van toepassing.

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

Informatie over seleniet

Seleniet is genoemd naar SELENE, de Griekse godin van de maan.
Deze steen is weldadig voor lichaam geest en ziel en zuivert tevens de ruimte waarin hij staat. Selenietsteen is zelfreinigend.
Seleniet versoepelt het contact met gidsen en engelen en andere hogere wezens. Seleniet richt haar energie naar de gebieden die het meest hulpbehoevend zijn. De kracht van Seleniet ligt in de gave om met alle chakra’s in het lichaam te kunnen werken. In tegenstelling tot vele andere kristallen en stenen, richt Seleniet zich niet tot een aspect of probleemgebied. Het werkt zoals een tuner; het zoekt ruisgebieden in de aura’s op. Seleniet wordt vaak gebruikt voor het verhelderen van denkprocessen. Het zou een van de vormen van kennisopslag in Atlantis en Lemurië  zijn geweest. Seleniet is als enige, naast Apophylliet, krachtig genoeg om negatieve energieën uit kwarts te verwijderen.
Tevens is Seleniet uniek omdat het als enige kwartskristallen kan programmeren, door simpelweg de te reinigen stenen op of tegen de Seleniet te leggen. Seleniet kan zowel de negatieve energie verwijderen, als de stenen weer opnieuw opladen. Overdracht van energie aan andere stenen geschiedt door de punt van het Seleniet op de steen te richten, en hierbij te visualiseren hoe de toegevoegde energie moet functioneren.
Omdat Seleniet als een brug dient tussen de verschillende niveaus van BewustZijn, is het een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste.
Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren, ook tussen individuen. Sommige (echt)paren gebruiken grote stukken Seleniet als een soort berichtcentrale. Het verzacht alle ruis uit communicatie, die veroorzaakt zou kunnen worden door onduidelijke uitspraken.

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up