Spirituele reis door Noord en West Yorkshire

Uitgesteld Corona-virus

Omschrijving spirituele reis door Noord en West Yorkshire

Deze prachtige spirituele reis begint bij Leeds. Van daar uit rijden we door naar het oosten over de North Yorkshire Moors waar we 3-nachten verblijven. Via het heidegebied van Helmsley gaan we op weg naar het pittoreske Scarborough. We brengen een bezoek aan Whitby, de site van de abdij die Bram Stokers Dracula inspireerde! We zullen ook de gelegenheid hebben om de Rudston Monolith Menhir, de langste in Europa, te bezoeken en de Duggleby Round Barrow en andere oude locaties, waaronder de Ramsdale stenen cirkel en Bridestones Standing Stones. Via het platteland van Yorkshire bezoeken we de prachtige Devil's Arrows Megalithic Stone Alignment en de enorme Thornbourgh Henges, beide liggen aan de oude bedevaartsweg bekend als het ‘Ur-Swale Plateau.  
Daarna reizen we af naar het westen, naar de plek van de Vuur- en WaterGodin, genaamd Verbeia. In dit gebied verblijven we 4-nachten.
Voordat de Romeinen in Groot-Brittannië arriveerden, was Yorkshire het centrum van deze Godin. Onze verkenning van de oude vindplaatsen van Yorkshire begint dan ook in de stad Ilkley, aan de voet van de Moor van Ilkley (of ook wel Rombalds). Aan de voet van de Moor ligt ook ons B&B. We bezoeken de stad Bistror Pierre voordat we de hei oprijden waar we een mooie wandelingen maken naar DE Swastika-steen.
In de leef omgeving van de oude Godin verblijven wij enkele dagen. Op deze reis zal niet alles vastgelegd worden. Zodat toeval ook aanwezig kan zijn in waar we naar toe uitgenodigd worden.

Oude Megalithisch Menhir's, symbolen gecrafd in steen en de Kelthische Vuur/Watergodin spelen een grote rol op deze reis. Welke verhalen hebben zij ons te vertellen? Want Yorkshire is tenslotte het land van magie en mythe's. Yorkshire heeft vele plekken waar je 360º rondom geen enkel huis ziet staan, alleen maar natuur met een prachtig wijds uitzicht. Kortom een reis waar mythe, magie, oud en nieuw, ruimte en leegte samen gaan komen.
    

Moeilijkheidsgraad

Deze reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukjes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat je minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat je over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen. Stokken zijn handig voor extra ondersteuning. Vervoer: naar bestemming per vliegtuig en vanuit daar verder met de auto.

De vlucht voor deze reis kan geboekt worden nadat je van ons de bevestiging hebt gehad.

Bovenstaand spirituele reis is een groepsreis en bestaat uit minimaal 5 - tot een maximum van 8 deelnemers. Als je interesse hebt voor deze groepsreis, maar het minimaal aantal deelnemers is nog niet bereikt dan is het raadzaam de vakantie bij ons alvast te reserveren. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt, sturen wij je automatisch een bericht dat je de vlucht kunt boeken. Als uiteindelijk blijkt dat we je, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen op de slaapkamer, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

Praktische informatie:

Max. aantal 8 personen.
Voor deze groepsreis geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen en een max. van 8. Bij 5 deelnemers gaat de reis definitief door.

Vliegticket gegevens:

Data:

 8-daagse reis . Deze reis is uitgesteld vanwege het Corona-virus

Kosten:

 € 1399,= bij het delen van een twee-persoonskamer (excl. administratiekosten € 27,- per boeking)

Indien men een 1-persoonskamer wenst komt er € 200,= extra bij.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen
 • Alle ontbijt
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen en meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken
 • Vervoer om op de locatie's te komen
 • Benzinekosten

Exclusief:

 • Vliegticket
 • Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden
 • Lunch
 • Diner
 • Entree's
 • Persoonlijke uitgave's
 • Reis- en annuleringsverzekering

Aanmelden:

 Via mail. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = . Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Na van hen een betalingsverzoek te hebben ontvangen is de inschrijving definitief.

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up