Spirituele reis naar Brazilië/Abadiania

Datum flexibel !!

Vanaf prijs 1300, =

Deze reis gaat naar een wel zeer bijzondere plek in Brazilië, we reizen af naar Abadiania. In Abadiania heeft John of God, samen met vele collega's en entiteiten, meer dan 40 jaar een spiritueel centrum gehad. 

Deze Casa waar John of God vele jaren lang mensen heeft geholpen en genezen ligt op een grote kristal berg. JOG komt nu zelf niet meer op de Casa, maar dat doet niets af qua krachtplek.

Op deze reis zal de nadruk liggen op innerlijk reizen. Gedurende uw leven maakt u van alles mee waardoor de ene "rugzak" wat voller raakt dan de ander. Want niet ieder mens komt in een gespreid bedje terecht waar het leven ongeschonden aan hem/haar voorbij gaat. En mocht u nu in uw leven op het punt zijn aangekomen om deze "rugzak" te willen legen om meer zelf bestuur  te krijgen over uw eigen leven, dan is deze reis ECHT een aanrader om te gaan ondernemen.

Deze reis is een werkelijke innerlijke belevingsreis. Opschonen en leeg maken van uw "rugzak" krijgt alle aandacht en Abadiania is zo'n plek die dit innerlijk proces ondersteunt en waar dit heel gemakkelijk en moeiteloos kan plaatsvinden. Abadiania is een prachtige heilige plek midden in de natuur van Brazilië.

Spirituele reis naar Abadiania/Brazilië - A life changing experience journey

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

 

Ochtendglore Abadiania

A life changing experience journey
Deze reis gaat naar een wel zeer bijzondere plek in Brazilië, het plaatsje Abadiania. Deze plek is op de Casa waar John of God vele jaren lang, in samenwerking met zijn collega's en zijn gidsen, mensen heeft geholpen en genezen. Dit is werkelijk een krachtige energetische plek die heel puur en transparant is. De energie is intens voelbaar op de Casa. Vandaar dat Centrum Nautilus u deze spirituele reis niet wil onthouden. Het is geen spirituele reis waar we van plek naar plek reizen, maar een innerlijke belevingsreis.

Het is een plek waar de energie van de energetische wereld zo voelbaar is en waar geen afgescheidenheid wordt waargenomen tussen deze 3D wereld en de energetische wereld. Mediteren gaat hier heel gemakkelijk en de helingen zijn fysiek sterk waar te nemen. Alle onrust in het hoofd komt werkelijk tot rust. De omgeving van deze plek is heel sereen en u kunt er heerlijk wandelen. Tijdens de wandelingen komt u prachtige vlinders, vogels en andere dieren tegen. Ook is er een waterval met zeer sterke helingskrachten. De plek is een ware beleving voor het reinigen van lichaam en geest.

De eerste keer dat Cocky van Dam naar de Abadinania afreisde was in 2017. In 2018 en 2019 is zij er ook geweest. Wat en hoe ze dit heeft beleefd staat beschreven bij "extra informatie". Zelf is JOG fysiek niet meer aanwezig en toch ontvangt men nog steeds de interventies en helingen. Sinds zijn afwezigheid is er wel een verandering ontstaan in het energetische veld. De energie die nu wordt waargenomen is veel zachter, ontvangender, en er is een diepere stilte waar te nemen. Hierdoor is een sterk samenwerkend krachtveld ontstaan. Dit prachtige samenwerkende energie veld is een EN EN beleving. De Aarding is heel sterk en de Lichttrilling is enorm hoog, hierdoor ontvangen uw cellen een zeer intensieve opschoning. Uw bewustzijn krijgt een enorme boost. Het is geen spirituele reis, waar we allerlei plekken zullen gaan opzoeken/bezoeken. Deze reis vindt op de Casa en rondom de Casa plaats. Dit omdat het op deze reis juist om de innerlijke beleving gaat. Op deze reis draait alles om het helen en herstellen van aansluitingen op zowel fysiek, geestelijk en energetisch niveau. U komt werkelijk als een getransformeerd persoon terug.

 

Uitzicht slaaplocatie Abadiania

Wat we gaan ondernemen

Op deze reis zal de nadruk liggen op heling. Gedurende uw leven maakt u van alles mee, de ene rugzak is wat voller dan de ander. Niet ieder mens komt in een gespreid bedje terecht en komt ongeschonden zijn/haar leven door.
Mocht u op het punt zijn aangekomen om de rugzak te willen legen en meer zelf contole willen krijgen over uw eigen leven, dan is deze reis ECHT een aanrader om te ondernemen.
Zoals al diverse keren is vermeld, is dit een innerlijke belevingsreis. Op deze reis is opschonen en leeg maken van uw rugzak prioriteit en Abadiania is zo'n plek waar dit heel gemakkelijk en zonder moeite plaatsvindt.

Wat we o.a. kunnen gaan ondernemen om deze innerlijke helingsreis mede te ondersteunen is:

 • Mediteren;
 • De waterval regelmatig bezoeken;
 • De Casa zoveel mogelijk bezoeken;
 • Diverse wandelingen;
 • Persoonlijke gesprekken (indien men dit wenst);
 • Kristalbedsessies (dit is een licht kristallen heling om uw chakra’s te optimaliseren om zoveel mogelijk licht te kunnen ontvangen tijdens de helingen);
 • Volledige Ayuvedische lichaamsmassage;
 • Rust;
 • Stilte;
 • Ontspanning;
 • Currents bezoeken. Dit is mogelijk op elke Woensdag, Donderdag en Vrijdag tweemaal per dag. Currents zijn diepe en intensieve meditaties die op de Casa plaatsvinden. Tijdens deze currents vinden bijzondere energetische opschoningen plaats. Natuurlijk kunt u de gehele dag door aanwezig zijn op de Casa en mediteren maar in de ochtend en in de middag kunt u als bezoeker deelnemen aan deze intensieve diepe groepsmeditatie.

Groepsgebeuren en individueel

Enkele bovenstaande activiteiten gaan we als groep ondernemen. Op deze reis is samen, maar ook alleen dingen ondernemen heel gebruikelijk. Want de innerlijke helingsreis zal bij ieder op divine timing gaan openbaren. Waardoor de activiteiten niet meer gelijktijdig als groep kunnen worden ondernomen. Ook zal niet alles van tevoren worden vastgelegd wat we als volledige groep gezamenlijk wel of niet zullen gaan ondernemen.

De eerste dag gaan we natuurlijk wel gezamenlijk op stap om u wegwijs te maken waar wat en waar is, maar zodra de helingsreis zich meer en meer per individu aandient zal het de eigen innerlijke stroming zijn die de route bepaalt wat nog wel en niet als groep gezamenlijk kan worden ondernomen.

Dit is een reis die in het nu de stroming aangeeft en Cocky van Dam zal u zo goed mogelijk op uw innerlijke reis mede ondersteunen en aansturen. Zodat uw innerlijke helingsreis zo optimaal mogelijk, veilig en vertrouwd kan worden ondergaan. Waardoor Thuiskomen gevoeld kan worden.

 

ook op de Casa

Aanmelden:  
Via de bovenstaande "BOEK NU" knop of klik hier. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Brazilië. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant, Hierdoor is de garantieregeling van STO Garant niet van toepassing. 

Belangrijke informatie
De vlucht ​dient u zelf te boeken​, maar wij kunnen u wel adviseren over de verschillende mogelijkheden. Als u interesse heeft voor deze reis, maar het minimaal aantal deelnemers is nog niet bereikt dan is het raadzaam de vakantie bij ons alvast te reserveren. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt, sturen wij u automatisch een bericht dat u de vlucht kunt boeken.

Praktische informatie
Max. aantal 1 tot 10 personen. De reis kan al doorgaan bij 1 persoon* (de prijs is dan wel wat hoger dan bij 5 personen).

Vervoer
Het vervoer naar bestemming is per vliegtuig en van daar uit verder met de taxi naar de slaaplocatie. Misschien is het wel fijn om samen ​met de anderen ​te reizen en dan ​kan de taxi ​gedeeld worden.
Vlieg gegevens: nog niet bekend

Infodag:
Waarbij we (liefst) allemaal samen komen en alles in detail bespreken. Dit is echt nodig daar er heel veel informatie is die niet alleen via tekst overgebracht kan worden, maar ook om alvast de energie van deze bijzondere plek te versterken. De infodag is een belangrijke dag om de reis mee te beginnen.

Bij het boeken/reserveren van de reis kunt u kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. U deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 250,=. Mocht u na het reserveren van uw reis achteraf toch nog kiezen voor een éénpersoonskamer, dan kan het zijn dat de kosten hoger uitkomen dan de toeslag van € 250,=.

N.B. Als uiteindelijk blijkt dat we u, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen. 

het bord dat bij de waterval staat 

Meer algemene informatie over de Casa en de omgeving

Elke Woensdag, Donderdag en Vrijdag kan men 2x per dag de currents bezoeken. Currents zijn diepe en intensieve meditaties die op de Casa plaatsvinden. Tijdens deze currents vinden bijzondere energetische opschoningen plaats. Natuurlijk kunt u de gehele dag door aanwezig zijn op de Casa en mediteren, maar in de ochtend en in de middag kunt u als bezoeker op deze dagen deelnemen aan deze intensieve diepe groepsmeditatie.

Op de Woensdag, Donderdag en Vrijdag, de Casa-dagen, is het verzoek om in het wit gekleed te zijn. De energie is zeer hoog op deze plek, waardoor u direct uit het hoofd gaat. De energie is sterk helend en dringt liefdevol uw cellen binnen. Er is een enorm groot liefdesveld aanwezig, waardoor de helingsenergie heel natuurlijk door u heen stroomt. Op deze reis begeleidt Cocky van Dam uw persoonlijke processen via meditatie, persoonlijke gesprekken en channelingen. Dit zal allemaal bijdragen aan uw helingsproces.

Op de Casa zijn ook de kristalbedden een onderdeel van de innerlijke helende reis en net even buiten de Casa is een helende waterval. Beide zijn een grote aanvulling in het helingsproces. Het is werkelijk een bijzondere plek op Aarde. Een sterk helingsveld wat een groot cadeau aan uzelf zal zijn.

Op de Casa zelf is een prachtige kristalwinkel aanwezig, maar de lange straat, waar de Casa aan ligt, zijn ook diverse koffietentjes, restaurants, kristalwinkels en diverse andere winkels aanwezig. 's Avonds is het rustig maar heel gezellig bij de diverse restaurantjes.

Cocky van Dam is er enkele keren geweest toen JOG er nog was. In April/Mei van 2019 is zij er ook geweest, maar toen was JOG niet meer aanwezig op de Casa. Het helingsveld is absoluut niet in kracht afgenomen. Verre van dat zelfs, het veld is zelfs nog intenser geworden, ondanks dat hij er niet fysiek meer aanwezig was.

Heeft u nog vragen over deze magische reis, bel of mail gerust naar Centrum Nautilus. Cocky van Dam is er al meerdere malen geweest. Zij kan op basis van haar persoonlijke en professionele ervaring als begeleidster en van groepsreizen, u begeleiden en weg wijs maken zowel in de praktische zaken als ook in de persoonlijke aanrakingen gedurende de gehele reis. Tjdens de reis draagt u wel eigen verantwoording voor uw eigen belevingen en processen. Want dit zal natuurlijk door iedereen anders beleefd worden. Weet dat de heling en verbinding met de lichtwezens start vanaf het ogenblik dat u heeft besloten om naar deze plek in Brazilië te gaan!

Overnachtingen
We overnachten op één plek vlakbij de Casa van JOG.

Openingstijden
De Casa is elke dag geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur en op de zondag van 7.00 tot 12.00 uur. Op de zondagochtend kan men, indien men dit wenst, aansluiten bij het koor. Er worden dan diverse liederen gezongen en diverse muziek instrumenten bespeelt. Welke liederen er worden gezongen is geheel afhankelijk van wie welk lied aanvraagt.
De Casa is tijdens de openingsuren onbeperkt te bezoeken om te mediteren of om een kristalbed te nemen of naar het restaurant te gaan of om de kristalwinkel te bezoeken. Elke Woensdag, Donderdag en Vrijdag kan men 2x per dag de currents bezoeken.

Omgeving
De Casa ligt aan een prachtige vallei, waar u heerlijk kunt wandelen. Er zijn diverse wandelpaden die u naar mooie verborgen riviertjes en watervalletjes brengt en waar het heel rustig en geheel prive heerlijk toeven is.

Moelijkheidsgraad
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er wordt soms ook gewandeld op oneffen terreinen. Het is van belang dat u minstens minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat u over stevige schoenen beschikt met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen. Stokken zijn handig voor extra ondersteuning.

Begeleiding
De begeleiding op deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Ze heeft al diverse malen deze plek bezocht en telkens weer is het een prachtige innerlijke ervaring. Zij begeleidt al vele jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Engeland zoals Glastonbury, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Op elke spirituele reis stemt ze, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en u als individu af en ieder ontvangt datgene wat voor haar/hem bestemd is. Het zijn wonder-lijke reizen waar heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan.

Mijn eigen ervaring in de ontmoeting met John of God.
De eerste keer dat ik, Cocky van Dam, John of God zag was tijdens een uitzending van Oprah Winfrey in 2012. Deze uitzending kwam intens bij mij binnen. Niet zo zeer vanwege dat hij opereerde zonder verdoving, maar wat hij uitstraalde. Zijn blik, zijn aanwezigheid, de manier hoe hij was. Iets werd in mij aangeraakt wat lang bleef hangen. In het jaar 2016 was er een vriendin die me vertelde dat ze naar hem toe zou gaan. Ik zelf voelde wel een wens, maar nog geen Ja. Eind 2016 vond ik op internet een mogelijkheid om een weekend in Nederland bij te wonen om in contact te komen met de entiteiten die met John of God samen werkte.  Dat heb ik toen gedaan.

In het jaar 2017 werd ik weer uitgenodigd door mijn vriendin of ik in Maart mee wilde gaan naar John of God en zei toen volmondig 'Ja'. Zij gaf mij de contactpersoon die op dat moment een reis organiseerde naar John of God (www.ayam1.com van Katty Desquesnes). Het jaar daarop (2018) ben ik nogmaals met een reis van haar (Katty) mee geweest. 

De eerste keer was overweldigend. Er kwamen zoveel indrukken op mij af, de energie in de Casa de Dom Inacio, de protocollen op de Casa dagen, de heilige waterval, de omgeving en de plek waar we verbleven. 
Woensdag, Donderdag en Vrijdag is de current op de Casa open. Op deze Casa-dagen is het verzoek om in het wit gekleed te zijn. De energie is zeer hoog waardoor u direct uit het hoofd gaat. De energie is sterk helend en dringt liefdevol uw cellen binnen. Wat een groot liefdes veld is daar aanwezig, waardoor de helingsenergie heel natuurlijk door u heen stroomt.

Wat een bijzondere plek is dit op Aarde. Echt het is zo'n sterk helingsveld, het is een groot cadeau aan uzelf om hier mee naar toe te gaan.

Ik ben er nu enkele keren geweest toen JOG er nog was en laatst keer was in April/Mei van 2019. Het veld is nog intenser geworden, ondanks dat JOG er nu niet meer fysiek aanwezig is, het helingsveld is absoluut niet in kracht afgenomen. Vere van dat zelfs. Deze reis moet u werkelijk beleefd hebben. Het is werkelijk een life changing experience!!!

Warme hartegroet,
Cocky van Dam

Prijsinformatie
Een reis van 10 dagen - Datum Flexibel
Vanaf € 1300, = (excl. vliegticket*) (excl. administratiekosten € 27,- p.p) bij minimaal 5 deelnemers/sters. De kosten bij 1 persoon t/m 5 personen daarvan is de prijs hoger.

Betaling: De inschrijving is pas definitief na een aanbetaling van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Abadiania.
Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant, Hierdoor is de Garantie regeling van STO Garant niet van toepassing is. Deze boeking valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads.

Inbegrepen:

 • Taxi van het vliegveld Brasilia naar Abadiania en terug, bij minimaal 5 passagiers. De taxi rit duurt 1,5 uur.
 • Alle overnachtingen. Op basis van 2-persoonskamer op indeling. U deelt de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht.
 • Ontbijt;
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de helingsdagen door Cocky van Dam;
 • Begeleiding gedurende de gehele reis door Cocky van Dam;
 • Meditaties en groepsbegeleiding door Cocky van Dam;
 • Begeleiding naar de heilige waterval;
 • 1 kristalbed sessie (dit is een licht kristallen heling om uw chakra’s te optimaliseren om zoveel mogelijk licht te kunnen ontvangen tijdens de helingen) 
 • 1 volledige Ayuvedische lichaamsmassage;

Niet inbegrepen:

 • Reis- en Annuleringsverzekering
 • Vliegticket
 • Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden
 • Alle Lunchen
 • Alle Diner's
 • Persoonlijke uitgaven
 • Alcoholische dranken
 • Excursie (bij voldoende geïnteresseerde) naar een prive natuurpark

 

 

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up