Spirituele reis naar Abadiania/Brazilië

minimaal 10 daagse reis
Datum flexibel !!

A life changing experience journey

Deze reis gaat naar een zeer bijzondere plek in Abadiania te Brazilië. Deze plek is de Casa waar John of God vele jaren lang mensen heeft geholpen en genezen. De kracht van het licht is intens voelbaar op de Casa. Vandaar dat Centrum Nautilus jullie deze reis niet wil onthouden. Het is een plek waar geen sluiers zijn en waar de energie van de energetische wereld zo Liefdevol is en waar Daar werkelijk Hier is. De eerste keer dat Cocky van Dam naar de Abadinania afreisde was in 2017. In 2018 en 2019 is zij er ook weer naar toe gegaan. Wat en hoe ze dit heeft beleefd staat in een apart artikel hieronder beschreven. Zelf is JOG fysiek er niet meer aanwezig en toch ontvangt men nog steeds de interventies, helingen en genezingen. Door dat JOG er fysiek niet meer is, is er ook een verandering ontstaan in het energetische veld. De energie is zachter geworden, ontvangender en er is een diepe stilte waar te nemen. Hierdoor is een sterk samenwerkend krachtveld ontstaan. Dit prachtige samenwerkende energie veld is een EN EN beleving. De Aarding is heel sterk en de Lichttrilling is enorm hoog, hierdoor ontvangen je cellen een zeer intensieve opschoning. Je bewustzijn krijgt een enorme boost.

De kristalbedden en de helende waterval zijn een bijzondere ervaring en de currents zijn op Woensdag, Donderdag en Vrijdag 2x per dag te bezoeken. Currents zijn diepe en intensieve meditaties die op de Casa plaatsvinden. Tijdens deze currents vinden bijzondere energetische opschoningen plaats. Natuurlijk kan je de gehele dag door aanwezig zijn op de Casa en mediteren, maar in de ochtend en in de middag kan de bezoeker deelnemen aan deze intensieve diepe groepsmeditatie afstemming.

Woensdag, Donderdag en Vrijdag, de Casa-dagen, is het verzoek om in het wit gekleed te zijn. De energie is zeer hoog op deze plek, waardoor je direct uit het hoofd gaat. De energie is sterk helend en dringt liefdevol je cellen binnen. Er is een enorm groot liefdes veld aanwezig, waardoor de helingsenergie heel natuurlijk door je heen stroomt. Op deze reis begeleid Cocky van Dam je persoonlijke processen ondersteund via meditatie, persoonlijke gesprekken en channelingen. Dit zal allemaal bijdragen aan je helingsproces.

Het is werkelijk een bijzondere plek op Aarde. Een sterk helingsveld wat een groot cadeau aan jezelf zal zijn.

Cocky van Dam is er nu enkele keren geweest toen JOG er nog was en laatst is zij er geweest in April/Mei 2019. Het veld is nog intenser geworden, ondanks dat JOG er nu niet meer fysiek aanwezig is, het helingsveld is absoluut niet in kracht afgenomen. Vere van dat zelfs.

Mocht je interesse hebben om mee te gaan naar deze mooie plek op Aarde, bel of mail gerust naar Centrum Nautilus. Cocky van Dam is er al meerdere malen geweest en zij kan op basis van eigen ervaring, maar ook de vele jaren werk ervaring van begeleiden en van groepsreizen organiseren, je begeleiden en weg wijs maken zowel in de praktische zaken, maar ook in de persoonlijke aanrakingen gedurende de gehele reis. Als je mee gaat weet dat je gaat op eigen verantwoording. Eigen verantwoording op je gehele eigen belevingen en processen. Want dit zal natuurlijk door iedereen anders beleefd worden.

Weet dat de heling en de verbinding met de lichtwezens start vanaf het ogenblik dat jij hebt besloten om naar deze plek in Brazilië te gaan!

De begeleiding van deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Ze begeleidt al jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Glastonbury, Frankrijk, Spanje en Brazilië. Op elke spirituele reis stemt zij, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en individueel af en ieder ontvangt datgene wat voor haar/hem bestemd is. Het zijn wonder-lijke reizen waar heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan.

Deze 10 daagse reis vindt plaats in overleg en kan ook al vanaf 1 deelnemers/sters doorgaan. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Praktische informatie 

 Data
 • Een reis van 10 dagen - Datum Flexibel
Kosten
 • De kosten bij 1 persoon t/m 5 personen daarvan is de prijs hoger. Bij minimaal 5 deelnemers/sters € 1300, = (excl. vliegticket*)
  (excl. administratiekosten € 27,- per boeking)
 • Betaling: De inschrijving is pas definitief na een aanbetaling van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Abadiania.

   Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant, Hierdoor is de Garantie regeling van STO Garant niet van toepassing is.

   Deze boeking valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads.

Inclusief
 • Taxi van het vliegveld Brasilia naar Abadiania en terug, bij minimaal 5 passagiers. De taxi rit duurt 1,5 uur.
 • Alle overnachtingen. Op basis van 2-persoonskamer op indeling. Je deelt de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht.
 • Ontbijt;
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de helingsdagen door Cocky van Dam;
 • Begeleiding gedurende de gehele reis door Cocky van Dam;
 • Meditaties en groepsbegeleiding door Cocky van Dam;
 • Begeleiding naar de heilige waterval;
 • 1 kristalbed sessie (dit is een licht kristallen heling om je chakra’s te optimaliseren om zoveel mogelijk licht te kunnen ontvangen tijdens de helingen) 
 • 1 volledige Ayuvedische lichaamsmassage;
Exclusief
 • Reis- en Annuleringsverzekering
 • Vliegticket
 • Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden
 • Alle Lunchen
 • Alle Diner's
 • Persoonlijke uitgaven
 • Alcoholische dranken
 • Excursie (bij voldoende geïnteresseerde) naar een prive natuurpark

De vlucht ​moet je wel zelf boeken​, maar ik kan je adviseren over de verschillende mogelijkheden. Misschien is het wel fijn om samen ​met de anderen ​te reizen en dan ​kan de taxi ​gedeeld worden.

Minimaal aantal deelnemers: 5
Maximaal aantal deelnemers: 10

De reis kan al doorgaan bij 1 persoon* (de prijs is dan wel hoger dan bij 5 personen).


Infodag:
Waarbij we (liefst) allemaal samen komen en alles in detail bespreken. Dit is echt nodig daar er heel veel informatie is die niet alleen via tekst overgebracht kan worden, maar ook om alvast de energie van deze bijzondere plek te versterken. De info dag is een belangrijke dag om de reis mee te beginnen.

Bij het boeken/reserveren van de reis kun je kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. Je deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 250,=. Mocht je na het reserveren van je reis achteraf toch nog kiezen voor een éénpersoonskamer, dan kan het zijn dat de kosten hoger uitkomen dan de toeslag van € 250,=.

N.B. Als uiteindelijk blijkt dat we je, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.


Mijn eigen ervaring in de ontmoeting met John of God.

De eerste keer dat ik John of God zag was tijdens een uitzending van Oprah Winfrey in 2012. Deze uitzending kwam intens bij mij binnen. Niet zo zeer vanwege dat hij opereerde zonder verdoving, maar wat hij uitstraalde. Zijn blik, zijn aanwezigheid, de manier hoe hij was. Iets werd in mij aangeraakt wat lang bleef hangen. In het jaar 2016 was er een vriendin die me vertelde dat ze naar hem toe zou gaan. Ik zelf voelde wel een wens, maar nog geen Ja. Eind 2016 vond ik op internet een mogelijkheid om een weekend in Nederland bij te wonen om in contact te komen met de entiteiten die met John of God samen werkte.  Dat heb ik toen gedaan.

In het jaar 2017 werd ik weer uitgenodigd door mijn vriendin of ik in Maart mee wilde gaan naar John of God en zei toen volmondig 'Ja'. Zij gaf mij de contactpersoon die op dat moment een reis organiseerde naar John of God (www.ayam1.com van Katty Desquesnes). Het jaar daarop (2018) ben ik nogmaals met een reis van haar (Katty) mee geweest. 

De eerste keer was overweldigend. Er kwamen zoveel indrukken op mij af, de energie in de Casa de Dom Inacio, de protocollen op de Casa dagen, de heilige waterval, de omgeving en de plek waar we verbleven. 
Woensdag, Donderdag en Vrijdag is de current op de Casa open. Op deze Casa-dagen is het verzoek om in het wit gekleed te zijn. De energie is zeer hoog waardoor je direct uit het hoofd gaat. De energie is sterk helend en dringt liefdevol je cellen binnen. Wat een groot liefdes veld is daar aanwezig, waardoor de helingsenergie heel natuurlijk door je heen stroomt.

Wat een bijzondere plek is dit op Aarde. Echt het is zo'n sterk helingsveld, het is een groot cadeau aan jezelf om hier mee naar toe te gaan.

Ik ben er nu enkele keren geweest toen JOG er nog was en laatst keer was in April/Mei. Het veld is nog intenser geworden, ondanks dat JOG er nu niet meer fysiek aanwezig is, het helingsveld is absoluut niet in kracht afgenomen. Vere van dat zelfs. Deze reis moet je werkelijk beleefd hebben. Het is werkelijk een life changing experience!!!

Warme hartegroet,
Cocky

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up