VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

Spirituele reis naar Sardinië

17 maart t/m 24 maart 2020 en
17 september t/m 24 september

Ga mee als je houdt van mystieke reizen, rust, ontdekken, verwonderen, genieten, lachen, maar ook van avontuur. Op niet zomaar een eiland!
Zelfs de toch best verwende Italianen noemen Sardinië het Isola Mito, het Mythische eiland. Sardinië is een uniek en bizar onbekend openluchtmuseum. Wat betreft de periode van vóór de ons bekende grote beschavingen, met fascinerende bouwwerken die vaak nog een raadsel zijn. De sleutels tot de poorten van andere dimensies worden hier gemakkelijker gevonden. De sluiers zijn er dunner. Ook het sjamanisme wordt op dit bijzondere magische eiland nog dagelijks vorm gegeven en zal op deze reis een belangrijke rol spelen.

Sardinie is een eiland waarin mythe en werkelijkheid naast elkaar bestaan en waarin verre verleden en heden naast elkaar zichtbaar zijn. Het is een eiland van de Moedergodin, van de feeën, van de reuzen en waar de prehistorische healing tempels nog zeer actief zijn. Het is een eiland waar de magie nog in de lucht hangt, tastbaar is en voelbaar is. Sardinië Is een Magisch Eiland met een rijke prehistorie. De speculaties over Sardinië galmen tot zo hoog als ‘het vroegere Lemuriën’.

Wat gaan we allemaal bezoeken:

 • Oeroude Tempels die de vrouwelijke energie en de natuurwezens eerden
 • Heilige Bronnen en Watervallen
 • Dolmen de Janus
 • Enkele Nuraghi's
 • zeer oude ontmoetingsplek van sjamanen waar de Olijf bomen al meer dan duizend jaar oud zijn
 • De prachtige heilige plek van de sjamanen die elkander op deze plek 1x per jaar ontmoeten en waar nieuwe sjamanen werden ingewijd
 • Diverse Tomba di giganti.
 • Prachtige natuurplekken

Pluspunten van deze reis
Het zal geen oppervlakkige reis over het eiland worden, maar een liefdevol begeleidende reis in contact met het hart en de ziel van een bijzonder oer-eiland.
Een reis die in het teken zal staan van opmerkelijke archeologie met een diep-spirituele laag.
Contact met de natuurwezens.
Beleven van de heilige vrouwelijke energieën.
Aandacht ook voor natuurlijke manieren van bewegen en verbinden en ontdekken, echte connectie.
Speelse open én behoedzame wijze van begeleiding, met oog ook voor de diepere lagen en betekenis achter gebeurtenissen.

Voor wie geschikt
Mensen die ook de aankomende latere fases in hun leven zien.
Die zelf keuzes willen en kunnen maken, die positief nieuwsgierig zijn.
Die het onbekende ontdekken en de lessen erachter oppikken of tenminste willen bekijken. 


Praktische informatie
Max. aantal 8 personen.
Voor deze rondreis geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen en een max. van 8 (incl. begeleidster). Bij 5 deelnemers gaat de reis definitief door.

Bij het boeken/reserveren van de reis kun je kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. Je deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 150,=. Mocht je na het reserveren van je reis achteraf toch nog kiezen voor een éénpersoonskamer, dan kan het zijn dat de kosten hoger uitkomen dan de toeslag van € 150,=.

Bij de 1e reis zijn de eerste twee nachten helaas niet mogelijk een kamer voor 1-persoon te boeken. De andere 5-nachten wel, die kamers hebben elk een eigen badkamer.

Bij de 2e reis volgen bovenstaande gegevens z.s.m.

De begeleiding van deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Ze begeledit al jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Glastonbury, Frankrijk en Brazilië. Op elke spirituele reis stemt ze, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en individueel af en ieder ontvangt datgene wat voor  haar/hem bestemd is. Het zijn wonder-lijke reizen waar  heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan.

1e REIS Vlieggevens Maart:
We vliegen met Transavia vanuit Amsterdam naar Olbia
Vlucht gegevens op Dinsdag 17 maart vertrek vanuit Amsterdam om 16.40 uur. Aankomst 18.50 uur in Olbia HV6915
Vlucht gegevens op Dinsdag 24 maart vertrek vanuit Olbia om 19.30 uur. Aankomst 21.55 uur in Amsterdam HV6916

2e REIS Vlieggegevens September:
We vliegen met Transavia vanuit Amsterdam naar Olbia
Vlucht gegevens op Donderdag 17 september vertrek vanuit Amsterdam om 7:05 uur. Aankomst in Olbia 9:20 uur HV6917
Vlucht gegevens op Donderdag 24 september vertrek vanuit Olbia om 10:00 uur. Aankomst 12:20 uur in Amsterdam HV6918

Data:

8-daagse reis van Dinsdag 17 Maart t/m Dinsdag 24 Maart 2020
en op
Donderdag 17 September t/m 24 September 2020

Kosten:

 € 1.250, = p.p.
Bij de eerste reis zijn de eerste twee nachten niet mogelijk een kamer voor 1-persoon te boeken. De andere 5-nachten wel, die kamers hebben elk een eigen badkamer. De kosten hiervoor zijn € 150,= .
Bij de 2e reis volgen deze gegevens z.s.m.

Inbegrepen:

 • Alle Overnachtingen
 • Alle Ontbijt
 • 5 Diner's
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen
 • Meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken
 • Vervoer in Italië is met een busje/auto
 • Een ontmoetingsbijeenkomst voorafgaand aan de reis indien men dit wenst

Exclusief:

 • Vliegticket. We vliegen op beide reizen met Transavia vanuit Amsterdam naar Olbia en vanuit Olbia terug naar Amsterdam
 • Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden
 • Alle lunchen
 • Zakgeld voor persoonlijke uitgaven
 • Entrees
 • Reis- en annuleringsverzekering

Aanmelden:

Via mail. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van STO-Garant t.n.v. "Sardinië" 

 

Meer algemene informatie over Sardinië
Sardinië is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Het ligt pal ten zuiden van het eiland Corsica, ten westen van de laars van Italië en ten noorden van Tunesië. Met 24.090 km² is het na Sicilië het grootste eiland van de Middellandse Zee. De hoofdstad van Sardinië is Cagliari, dat in het zuiden van het eiland ligt. Andere belangrijke plaatsen op het eiland zijn Sassari, Nuoro, Olbia en Oristano en natuurlijk het bekende dorpje van tv Ollolai. Het eiland heeft een subtropisch, mediterraan klimaat. Met nog geen 1,6 miljoen inwoners is het eiland dunbevolkt. Je kunt kilometers rijden zonder een mens tegen te komen. Zo af en toe kom je een verlaten auto tegen die van een eilandbewoner blijkt te zijn die ergens middenin de bergen een stukje land heeft, waar hij zich terugtrekt en geniet van de rust en zijn oogst van olijven en druiven. Sardinië is een fantastisch eiland met schitterende witte stranden en een azuurblauwe zee, een kustlijn van ongeveer 1800 km lengte. Het is een eiland met veel contrasten. Een rit door de bergen doet je aankomen bij gezellige authentieke bergdorpjes, waar je kunt genieten van een overheerlijk glas wijn en heerlijk eten. Onderweg kun je genieten van een groen heuvelig landschap en de historie opsnuiven, met daarbij de heerlijke geuren van tijm, venkel en mirte. In Maart is de gemiddelde temperatuur overdag 19 graden en zonne-uren per dag gemiddeld 5 á 6 uur.

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

 

keyboard_arrow_up