Verrassingsreis

heeft reeds plaatsgevonden

7-dagen 975,=

Deze spirituele reis staat in het teken van uw eigen alchemistisch proces. Wij bezoeken 7 Magische krachtplekken die bijdragen aan de 7 transformaties van het omsmeden van lood tot goud.

Deze spirituele reis is een cadeau aan uzelf en staat in het teken van uw eigen alchemistisch proces. 7 Magische krachtplekken gaan wij bezoeken die bijdrage aan de 7 transformaties van het omsmeden van ons dagelijks lood tot duurzaam goud. Welke 7 magische krachtplekken dit zullen zijn blijft nog een verrassing.

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

 

Voor de Geode

DEZE REIS HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN!!

7-Magische krachtplekken
Het blijft een verrassing welke 7-magische krachtplekken er zullen worden bezocht op deze spirituele reis.

Elke plek die wij bezoeken zal bijdragen aan het transformatieproces in uzelf. Ieder zal dit natuurlijk op zijn/haar eigen manier ervaren. Op deze reis zal Cocky van Dam u iets en ook niets aanbieden. Waardoor ook het niets ervaren kan worden.

De 7-dagen van de week
1) Maan-dag
2) Din-dag
3) Woen-dag
4) Donder-dag
5) Vrij-dag
6) Zater-dag
7) Zon-dag

De 7-transformaties
1. Het loslaten van ons dagelijks lood
2. Overgave aan het niet-weten
3. Het opdelen van het zelf
4. Samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke
5. Inwijding
6. Meesterschap
7. Extase

De 7-transformaties zullen door Cocky van Dam via channelingen en begeleiding worden vormgegeven in samenwerking met de krachtplaatsen.

De 7-magische krachtplekken leveren een bijdrage aan de 7-transformaties in uzelf op deze 7-daagse Verrassingsreis die in de 8ste maand plaatsvindt. Waarom de 8ste maand? Ook dat zal zich ontvouwen op deze verrassingsreis.

De alchemist onderweg

We bezoeken 7-magische krachtplekken ergens in een land.

Waar blijft nog een verrassing.

Wat we o.a. gaan doen op deze reis:

 1. Bezoeken van krachtplaatsen
 2. Het alchemistisch proces belopen
 3. Meditaties

Het verplaatsen van plek naar plek zal met de auto zijn. We verzamelen in bij Centrum-Nautilus in Hoeven en we eindigen bij Centrum-Nautilus in Hoeven.

Het thema van deze reis is Alchemie.

De 7 magische kracht plekken leveren een bijdrage aan de 7 transformaties in uzelf op deze 7-daagse Verrassingsreis die in de 8ste maand plaatsvindt. Waarom de 8ste maand? Ook dat zal zich ontvouwen op deze verrassingsreis.

geometerie alchemie

Aanmelden
Via de bovenstaande "BOEK NU" knop of klik hier. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Verrassingsreis. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Hierdoor is de garantieregeling van STO Garant niet van toepassing. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads.

Belangrijke informatie
Als u interesse heeft voor deze reis, maar het minimaal aantal deelnemers is nog niet bereikt dan is het raadzaam de vakantie bij ons alvast te reserveren. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt, sturen wij u automatisch een bericht dat u definitief kunt boeken. 

Praktische informatie
Max. aantal 8 personen.
Voor deze groeps-/rondreis geldt een minimaal aantal deelnemers van 5 personen en een max. van 8. Bij 5 deelnemers gaat de reis definitief door. Wat u precies dient mee te nemen wordt een week voor dat we vertrekken doorgegeven.

Bij het boeken/reserveren van de reis kunt u kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. U deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 180,=. Mocht u na het reserveren van uw reis achteraf toch nog kiezen voor een éénpersoonskamer, dan kan het zijn dat de kosten hoger uitvallen dan € 180,=.

N.B. Als uiteindelijk blijkt dat wij u, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

Vervoer
Naar bestemming is met de auto. Afhankelijk van de groepsgrote rijden we met 2 auto's. Het is het nu weer mogelijk om met 4 personen in één auto te zitten, maar dan wel met een mondkapje. De benzine wordt gedeeld met degene die met elkaar meerijden. Gaarne doorgeven of u met uw eigen auto rijdt of mee wilt rijden.

Startpunt en eindpunt is bij Centrum-Nautilus in Hoeven.

Begeleiding
De begeleiding op deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Zij begeleidt al jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Duitsland, Engeland zoals Glastonbury, Frankrijk (Katharenland), Spanje en Brazilië. Op elke spirituele reis stemt zij, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en u als individu af en ieder ontvangt datgene wat voor haar/hem bestemd is. Het zijn wonder-lijke reizen waar heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan. 

Alchemist shutterstockAlchemie
Alchemie wordt al eeuwenlang beoefend. Het was zelfs een van de esoterische kunsten van de oude Soemeriërs en de Egyptenaren. De Soemeriërs beheersten de Alchemistische kunst als geen ander. De kleitabletten zijn hier het bewijs van. Er zijn nog vele kleitabletten tot op de dag van vandaag te bewonderen in de verschillende museums. Zij beheersten het alchemistische proces van samenwerking tussen water, vuur, lucht, aarde en het esoterische. Alleen diegene die hierin ingewijd waren konden deze mystieke kleitabletten manifesteren. De teksten werden via lichtcodering in het kleitablet gemanifesteerd.

Later zijn er ook kleitabletten gemaakt en beschreven met spijkerschrift, maar die zijn niet hetzelfde als in de tijd van de oude Soemeriërs die ingewijd waren.

Ook de oude Egyptenaren waren sterk gericht om de geheimen van het transmuteren van de metalen te ontdekken. Men had Alchemisten die zich richten op de materiele eigenschappen van chemicaliën en metalen, maar men had ook Alchemisten die zich richten op de mystieke weg van de alchemie. Zij waren op zoek naar de goddelijke transformatie in zichzelf.

Beide wegen worden tot op de dag van vandaag nog steeds bewandeld. In deze tegenwoordige tijd heeft men de wetenschappers die opzoek zijn naar de godsvonk (de deeltjesversneller in Geneve) en men heeft de spirituele mens die opzoek is naar het goddelijke in zichzelf.  

Deze verrassingsreis is gericht op de alchemie in zijn diepste betekenis van het innerlijke transformatieproces. Het lood en goud staan op deze reis symbool voor het respectievelijk materiële, stoffelijk en het geestelijke goddelijke beginsel van u als mens. De kracht plekken die we bezoeken blijven tot op de dag dat we vertrekken een verrassing. We gaan zo wel met de auto als met de benenwagen en we overnachten op drie verschillende locaties. 

Overnachting
Dit zal op drie verschillende plaatsen in het zelfde land zijn.

Moeilijkheidsgraad van deze reis
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukjes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat u minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat u over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen.

Pluspunten van deze reis
Het zal geen oppervlakkige reis worden, maar wel een liefdevol begeleidende reis in contact met het hart en de ziel van zowel van uzelf als van de plekken die wij bezoeken.
Een reis die in het teken zal staan van opmerkelijke archeologie met een diep-spirituele laag. In contact met energie en materie. Aandacht voor verbinden en ontdekken van uw eigen alchemistische proces. Dit zal op een speelse open én behoedzame wijze van begeleiding plaatsvinden. Met oog voor de diepere lagen en de betekenis achter de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Voor wie is deze reis geschikt
Deze reis is geschikt voor mensen die ook in de aankomende latere fases van hun leven nog verdieping willen geven. Die positief nieuwsgierig zijn. Die het onbekende willen ontdekken en de lessen er achter willen oppikken of tenminste willen bekijken.

Prijsinformatie
7-daagse reis; HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN
€ 975,= bij het delen van een twee-persoonskamer (excl. administratiekosten € 27,- p.p).
Indien men een 1-persoonskamer wenst komt er € 180,= extra bij.

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen
 • Alle ontbijt
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen en meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken
 • Vervoer om op de locatie's te komen of eigen vervoer*

Niet inbegrepen: 

 • Benzinekosten *
 • Lunch
 • Diner
 • Entree's
 • Persoonlijke uitgave's
 • Reis- en Annuleringsverzekering

* Afhankelijk van de groepsgrote rijden wij met één of twee auto's. De km vergoed voor de 2e auto bedraagt 0,19 cent per km. U kunt eventueel meerijden of uw auto ter beschikking stellen. Deze 2e auto (vanaf 5 pers.) ontvangt een km-vergoeding van 0,19 cent per km. Gaarne aangeven, bij de reservering, wat uw voorkeur is.

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up