VB2020bannerBreda 595x142 nieuw

Centrum Nautilus werkt graag samen met organisaties en professionals die zich specialiseren in groei en welzijn. Zaalverhuur behoort ook tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende ruimtes die inzetbaar zijn voor diverse doeleinden zoals een training, workshop, individueel consult, lezing, cursus, opleiding, vergadering of presentatie. Er is een aparte ingang, een wachtruimte, een toilet met wastafel, keukentje en koelkast tot je beschikking.

Er is een multifunctionele ruimte met een prachtige akoestiek. Deze ruimte is zeer geschikt voor lezingen, meditatie, yoga, vergaderingen, trainingen, feesten en partijen, maar ook voor klanksessies en muziek.  Deze ruimte is ook te gebruiken als gallery voor schilderijen of voor beeldende kunst. 

Tevens is er een praktijkkamer die geschikt is voor individuele sessies of kleine groepen. Er is een tuinkamer waar men creatieve workshops kan geven of de lunch kan nuttigen.

In de tuin is een medicijnwiel, vijver, zitjes en diverse meditatieplekjes.

Naast de ruimtes die beschikbaar zijn denken we graag mee mocht je nog aanvullende wensen hebben. Zoals bv een vergadering afgewisseld met een (stilte-) wandeling bij het nabijgelegen bospad, behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt op dagdeelbasis (voor therapeuten/coaches) of op basis van lesuren (docenten) ruimte huren.
Als therapeut/coach heb je de keuze voor een vast dagdeel door de weeks of in het weekend (ochtend/middag/avond). Eventueel kan je ook kiezen voor een flexibel abonnement. Je krijgt dan t.z.t. toegang tot de kalender indeling om je uren in te boeken. Als je kiest voor zo’n abonnement betaal je een vast bedrag per maand (gebaseerd op de prijs van een vast dagdeel). Je hebt dan wekelijks vier uur praktijkruimte tot je beschikking, deze uren kun je zelf gemakkelijk via de kalender inboeken in de centrale agenda op de dagen/tijden die jou uitkomen. 

Al je activiteiten worden gratis vermeld op de website en indien je op regelmatige basis ruimte huurt, krijg je met je praktijk en biografie een vermelding op de web-site. Ook bestaat er de mogelijkheid om je activiteit aan te kondigen in bijvoorbeeld een nieuwsbrief.   

Samenwerken en ont-moeten vinden wij belangrijk. Daarom willen we in de toekomst ont-moetingsavonden organiseren, waar je het contact met je collega's kunt verdiepen en ervaringen kunt uitwisselen.

Voor inlichten e/o vragen kunt terecht bij: Klik hier om contact op te nemen.,

De multifunctionele ruimte

De praktijkruimte

De tuinkamer

keyboard_arrow_up