Zaalverhuur

Praktijkruimte 3Centrum Nautilus werkt graag samen met organisaties en professionals die zich specialiseren in groei en welzijn. Zaalverhuur behoort daarbij tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende ruimtes die inzetbaar zijn voor diverse doeleinden zoals een training, workshop, individueel consult, lezing, cursus, opleiding, vergadering of presentatie. Er is een aparte ingang, een wachtruimte, een toilet met wastafel en douche, keukentje en koelkast tot uw beschikking.

Welke zalen / ruimte's hebben wij?

  • Multifunctionele zaal (2-35 pers): Een zaal met een prachtige akoestiek. Deze ruimte is zeer geschikt voor lezingen, meditatie, yoga, vergaderingen, trainingen, maar ook voor klanksessies. Deze ruimte is ook te gebruiken als gallery voor schilderijen of voor beeldende kunst. Tevens heeft deze zaal een eigen keuken en koelkast tot zijn beschikking. De ruimte is niet geschikt voor feesten en partijen.
  • Praktijkkamer (2-12 pers): Deze kamer is geschikt voor individuele sessies of kleine groepen. Heeft een kleine keuken tot zijn beschikking. Deze ruimte is niet geschikt voor feesten en partijen.
  • Serre / Tuinkamer: hier kan men de lunch nuttigen. Niet geschikt voor feesten en partijen.
  • Tuin: In de tuin zijn twee vijvertjes, zitjes, diverse meditatieplekken aanwezig. De tuin kan alleen in combinatie met het huren van één van de ruimtes worden gebruikt. Niet geschikt voor feesten en partijen.

Welke opties zijn er naast de zaalverhuur?

Naast de zalen die beschikbaar zijn denken wij graag met u mee mocht u nog aanvullende wensen hebben. U kunt ook een beamer en een massagetafel bij ons huren, voor prijzen zie: "Prijzen verhuur ruimtes". Verder kunt u de dag onvergetelijk maken door te kiezen voor een van de activiteiten die Centrum-Nautilus voor haar gasten organiseert zoals creatieve of spirituele workshops. Ook kan bv een vergadering afgewisseld met een (stilte-) wandeling bij het nabijgelegen bospad of een sportieve activiteit zoals fietsen.

Wat zijn de tijden voor de zaalverhuur?

U kunt op dagdeelbasis of op basis van lesuren (dit is 5 kwartier) de ruimtes huren, daarbij geldt een minimale afname van 2 uur. Als therapeut/coach heeft u de keuze uit een vast dagdeel door de weeks of in het weekend (ochtend/middag/avond), meer info zie: "Verhuur Tijden".

Wat zijn de kosten voor de zaalverhuur?

Deze prijzen staan beschreven in het artikel van de betreffende ruimte, maar ook uitgebreid beschreven in het artikel "Prijzen verhuur ruimtes" .

Informeer naar verhuur- en samenwerkingsmogelijkheden: klik hier.

Praktijkruimte

Multifunctionele ruimte

Verhuur: Tijden - Adverteren

Algemene huurvoorwaarden

Reserveren

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up