Zaalverhuur

Praktijkruimte 3Centrum Nautilus werkt graag samen met organisaties en professionals die zich specialiseren in groei en welzijn. Zaalverhuur behoort daarbij tot onze mogelijkheden. Er zijn verschillende ruimtes die inzetbaar zijn voor diverse doeleinden zoals een training, workshop, individueel consult, lezing, cursus, opleiding, vergadering of presentatie. Er is een aparte ingang, een wachtruimte, een toilet met wastafel en douche, keukentje en koelkast tot je beschikking.

Welke zalen / ruimte's hebben wij?

  • Multifunctionele zaal (2-35 pers): Een zaal met een prachtige akoestiek. Deze ruimte is zeer geschikt voor lezingen, meditatie, yoga, vergaderingen, trainingen, maar ook voor klanksessies en muziek. Deze ruimte is ook te gebruiken als gallery voor schilderijen of voor beeldende kunst. Tevens heeft deze zaal een eigen keuken en koelkast tot zijn beschikking.
  • Praktijkkamer (2-8 pers): Deze kamer is geschikt voor individuele sessies of kleine groepen. Heeft een kleine keuken tot zijn beschikking.
  • Serre / Tuinkamer (2-20 pers): Hier kan men creatieve workshops geven of de lunch nuttigen .
  • Tuin: In de tuin zijn twee vijvertjes, zitjes, diverse meditatieplekken en een medicijnwiel aanwezig. De tuin kan alleen in combinatie met het huren van één van de ruimtes worden gebruikt.

Kijk hieronder bij de knoppen voor meer informatie over de diverse zalen / ruimte's.

Welke opties zijn er naast alleen de zaalverhuur?

Naast de zalen die beschikbaar zijn denken we graag met u mee mocht u nog aanvullende wensen hebben. U kunt een beamer en ook een massagetafel bij ons huren. Verder kunt u de dag onvergetelijk maken door te kiezen voor een van de activiteiten die Centrum-Nautilus voor haar gasten organiseert zoals creatieve of spirituele workshops. Ook kan bv een vergadering afgewisseld met een (stilte-) wandeling bij het nabijgelegen bospad of een sportieve activiteit zoals fietsen.

Wat zijn de tijden voor de zaalverhuur?

U kunt op dagdeelbasis of op basis van lesuren (dit is 5 kwartier) de ruimtes huren, daarbij geldt een minimale afname van 2 uur. Als therapeut/coach heeft u de keuze uit een vast dagdeel door de weeks of in het weekend (ochtend/middag/avond), meer info zie onderstaande knop "Verhuur Tijden" of klik hier.

Wat zijn de kosten voor de zaalverhuur?

Deze prijzen staan uitgebreid beschreven in het artikel van de des betreffende ruimte.

Ont-moetingsavonden

Samenwerken en ont-moeten vinden wij belangrijk. Bij voldoende interesse willen wij in de toekomst ont-moetingsavonden organiseren, waar u het contact met uw collega's kunt verdiepen en ervaringen kunt uitwisselen.

Voor inlichten e/o vragen: Klik hier om contact op te nemen.

Praktijkruimte

Multifunctionele ruimte

Verhuur Tijden - Adverteren

Algemene huurvoorwaarden

Reserveren

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties


 

 

 

 

Facebook

keyboard_arrow_up