Droomreis

14 Mei t/m 21 Mei 2022 vol geboekt

8-dagen

Dit is een reis die in Nederland plaatsvindt. De lokatie heeft de beschikking over een zwembad en ligt in een glooiend landschap met uitzicht op de heuvels. Een reis die dromen creëert en onze harten verbindt .

Samen dromen van een nieuwe aarde? Dan is dit een reis die misschien wel eens uw droomreis zou kunnen zijn. Een reis, waar het gaat om vrijheid, verbinding, samenhorigheid, liefde, respect, verantwoordelijkheid en waar het gaat om in de BRON TERUG TE ZIJN. Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is geen toeristische reis, maar een diepgaand spiritueel avontuur!

We ontdekken ook prachtige natuur plekken. Al wandelend en genietend komen we op krachtplekken en -plaatsen die voor u betekenis kunnen hebben. Door ons met deze krachtplaatsen/plekken te verbinden kunnen we onze dromen opnieuw ontdekken en hun potentie bekrachtigen.

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

relax droom

Een reis die in Nederland plaats vindt. Via de aanwijzingen van de spirits gaan we op pad. Hierdoor komen we op verrassende plekken die u aanwijzingen geven op uw verdere levensreis. We ontdekken dus prachtige natuurplekken en al wandelend en genietend komen we op deze krachtplekken en plaatsen die voor u betekenis hebben. Door u met deze krachtplaatsen te verbinden kunt u de verloren schatten in uzelf "opnieuw" ontdekken en de schoonheid wat het voor u betekend voelen en herkennen. Dit is een reis waarin u uw gevoel, uw lichtfrequenties en uw wezensenergie voeding geeft. Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is geen toeristische reis, maar een diepgaand spiritueel avontuur geheel in afstemming met de spirits.

De highlights op deze reis zijn:

 • Bijzonder mooie natuur omgeving
 • Hoe werken de aanwijzingen van de spirits
 • We bezoeken diverse heilige bronnen
 • We wandelen langs diverse rivieren in de omgeving
 • Zwembad bij het huis waarin gezwommen kan worden
 • Wijds uitzicht op de heuvels
 • Het bezoeken van, door de spirits aangegeven, krachtplekken
 • Wandelingen in groepsverband e/o op eigen gelegenheid langs rivieren en in de bossen
 • Gezamenlijk de maaltijden bereiden e/o uit eten
 • Oude rituelen in samenwerking met Moeder Aarde
 • Meditaties/afstemmingen

omgeving locatie
Het wijdsuitzicht is een spectaculaire beleving het nodigd onze fantasie uit.
We ontdekken ook prachtige natuur plekken. Al wandelend en genietend komen we op krachtplekken en -plaatsen die voor u betekenis kunnen hebben. Door u met deze krachtplaatsen/plekken te verbinden kunt u de verloren schatten in uzelf opnieuw ontdekken en hun schoonheid zien.

Deze reis is bedoeld voor wie via alchemistische aanwijzingen wil reizen, voor wie met mensen die u ruimte en stilte gunnen, voor wie wil stilstaan bij de eigen beleving en meer voeding wil krijgen met zijn of haar levensreis. We stappen in een "rustig" tempo en vaak in stilte. Op sommige dagen maken we wandelingen van wel 10 km.

Waar we precies logeren blijft nog een verrassing. De reis vinden plaats in Nederland en we verblijven op de zelfde plek. Het betreft een groot huis met zwembad.

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

onderweg shutterstockActiviteiten op deze reis zijn:

 • Ervaren van bijzonder mooie natuur omgeving
 • Hoe werken de aanwijzingen van de spirits
 • We bezoeken diverse heilige bronnen
 • Zwembad bij het huis waarin gezwommen kan worden
 • Wijds uitzicht op de heuvels
 • Het bezoeken van, door de spirits aangegeven, krachtplekken
 • Wandelingen in groepsverband e/o op eigen gelegenheid langs rivieren en in de bossen
 • Gezamenlijk de maaltijden bereiden e/o uit eten
 • Oude rituelen in samenwerking met Moeder Aarde
 • Meditaties/afstemmingen

Een reis die in Nederland plaats vindt. Via de aanwijzingen van de spirits gaan we op pad. Hierdoor komen we op verrassende plekken die u aanwijzingen geven op uw verdere levensreis. We ontdekken dus prachtige natuurplekken en al wandelend en genietend komen we op deze krachtplekken en plaatsen die voor u betekenis hebben. Door u met deze krachtplaatsen te verbinden kunt u de verloren schatten in uzelf "opnieuw" ontdekken en de schoonheid wat het voor u betekend voelen en herkennen. Dit is een reis waarin u uw gevoel, uw lichtfrequenties en uw wezensenergie voeding geeft. Een reis waar het gaat om vrijheid, verbinding, samenhorigheid, liefde, respect, verantwoordelijkheid en waar het gaat om in de BRON TERUG TE ZIJN. Vandaar dat deze reis "Droomreis" is genoemd.

Deze reis is bedoeld voor wie via alchemistische aanwijzingen wil reizen, voor wie met mensen die u ruimte en stilte gunnen, voor wie wil stilstaan bij de eigen beleving en meer voeding wil krijgen met zijn of haar levensreis. We stappen in een "rustig" tempo en vaak in stilte. Op sommige dagen maken we wandelingen van wel 10 km.

Waar we precies logeren blijft nog een verrassing.

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

Gezellig terras onderweg

Aanmelden
Via de bovenstaande "BOEK NU" knop of klik hier. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Droomreis Mei of Juni 2022. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Hierdoor is de garantieregeling van STO Garant niet van toepassing. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads.

Belangrijke informatie
Beide reizen vinden plaats in Nederland op de zelfde plek. Er zijn alleen gedeelde slaapkamers beschikbaar. Twee pers. per kamer met twee eenpersoonsbedden. Als uiteindelijk blijkt dat wij u, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen op een slaapkamer, dan is het helaas niet mogelijk om mee te gaan op deze reis. Dit komt omdat we alleen gedeelde slaapkamers kunnen aanbieden. Het exacte adres wordt twee weken voor aanvang aan u medegedeeld.

Praktische informatie
Max. aantal 5 personen.
Voor deze groepsreis geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 personen en een max. van 5. Bij 4 deelnemers gaat de reis definitief door. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt, sturen wij u automatisch een bericht dat de reis definitief doorgaat.

Vervoer
Naar bestemming is met eigen auto of met openbaar vervoer of eventueel carpoolen.

Begeleiding
De begeleiding op deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Zij begeleidt al jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Duitsland, Engeland zoals Glastonbury, Frankrijk (Katharenland), Spanje en Nederland. Op elke spirituele reis stemt zij, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en u als individu af en ieder ontvangt datgene wat voor haar/hem bestemd is. Het zijn wonderlijke reizen waar heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan. Ook heeft zij zelf vele landen over de gehele wereld bezocht.

Bekijk hier onze Algemene Reisvoorwaarden

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

droom in een nestje

Overnachting
Dit zal op één locatie zijn op een bijzonder mooi plekje in Nederland. Het huis waarin wij verblijven is een groot huis met zwembad, heeft veel karakter en ligt op een prachtige plek met uitzicht op de heuvels. Er is een grote tuin met voldoende privacy en rondom natuur.

Maaltijden
Het ontbijt, lunch en diner verzorgen wij met zijn allen of we gaan uit eten (indien mogelijk, uit eten is voor eigen rekening) of we laten het eten bezorgen (ook dit is voor eigen rekening). Als we het ontbijt, lunch en avondmaaltijden zelf klaar maken dan is dit inclusief. Cocky van Dam zal voor de boodschappen zorgdragen. Gaan we buiten de deur eten of we laten het bezorgen dan gaat dit via de gezamenlijke pot (eigen rekening).

Moeilijkheidsgraad van deze reis
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukken/jes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat u minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat u over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen.

Pluspunten van deze reis
Het zal geen oppervlakkige reis worden, maar wel een liefdevol begeleidende reis in contact met het hart en de ziel van zowel uzelf als van de plekken die wij bezoeken.
Een reis die in het teken zal staan van opmerkelijke natuurlijke schoonheid met een diep-spirituele laag. In contact met energie en materie. Aandacht voor verbinden en ontdekken van uw levensreis. Dit zal op een speelse open én behoedzame wijze van begeleiding plaatsvinden. Met oog voor de diepere lagen en de betekenis achter de gebeurtenissen die plaatsvinden of hebben plaatsgevonden in het verleden.

Voor wie is deze reis geschikt
Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is geen toeristische reis, maar een diepgaand spiritueel avontuur!

Extra informatie
Aankomst: op 14 mei aankomst huis 16.00 uur
Vertrek: op 21 mei vertrek uit het huis is uiterlijk om 11.00 uur.
Locatie: is in Nederland. De exacte plek blijft nog een verrassing en wordt maximaal twee weken van te voren aan u medegedeeld.
Eigen verantwoording nemen bij gezondheidsklachten.

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.Algemene Reisvoorwaarden

Hart connection

8-daagse reis
Zaterdag 14 mei t/m 21 mei 2022
€ 995,= incl. ontbijt*, lunch* en diner*. volgeboekt

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen 
 • Alle ontbijt*
 • Alle lunch*
 • Alle diner*
 • Alle koffie en thee*
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen en meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken

* Mits dit in het huis zelf plaatsvindt. Mochten we buiten de deur uit eten gaan of koffie drinken dan komt dit voor eigen rekening.

Niet inbegrepen:

 • Entrees
 • Persoonlijke uitgaves
 • Reis- en Annuleringsverzekering
 • U kunt op eigen gelegeheid met de auto of met openbaar vervoer of eventueel carpoolen op de plek van bestemming komen.

Extra informatie

Aankomst:
zaterdag 14 mei om 16.00 uur
Vertrek: zaterdag 21 mei 2022 vertrek uiterlijk 11.00 uur volgeboekt

Locatie: de reis vindt plaats in Nederland. De exacte plek blijft nog een verrassing en wordt maximaal twee weken van te voren aan u medegedeeld.
Eigen verantwoording nemen bij gezondheidsklachten.

Bekijk hier onze Algemene Reisvoorwaarden

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

 

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up