Heart Quest Reis

heeft reeds plaatsgevonden

8-dagen

Dit is een reis die in Nederland plaatsvindt. De lokatie ligt geheel privé met wijdsuitzicht aan een riviertje waarin gezwommen kan worden en aan een bosrand. Een reis die verbondenheid creëert, ons hart opent, inspiratie en een diepe innerlijke rust zal geven.

Een reis waar hartsenergie, eenvoud, vreugde en schoonheid deelgenoot zullen zijn.

We ontdekken prachtige natuurplekken. Al wandelend en genietend komen we op krachtplekken en plaatsen die voor u betekenis zullen hebben. Door ons met deze krachtplaatsen te verbinden kunnen we de verloren schatten in onszelf opnieuw ontdekken en hun schoonheid zien. Er zullen klanken ten gehore worden gebracht van het Zonne- en Aardelied dat gans de schepping en alle mensen in liefde opneemt. We zullen voeding krijgen met het mystieke hart van het leven.

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

Heart Quest Reis 2021 foto gallery

wandeling omgeving 2

Dit is een reis die op een heel mooi plekje in Nederland, direct aan een oude rivierarm, midden aan de bosrand plaats zal vinden. Een reis waar hartsenergie, eenvoud, vreugde en schoonheid deelgenoot zullen zijn. Een reis die verbondenheid creëert, ons hart opent, inspiratie en een diepe innerlijke rust zal geven.

De highlights op deze reis zijn:

 • Volledige privacy
 • Bijzonder mooie natuur omgeving
 • Diverse rivieren in de omgeving en bij het huis zelf
 • Het riviertje direct bij het huis daar kan in gezwommen worden
 • Wijds uitzicht
 • Bezoeken van krachtplekken
 • Wandelingen in groepsverband en privé langs rivieren en in de bossen
 • Bezoek aan de "Sahara"
 • Avondrituelen
 • Meditaties
 • De focus op deze reis ligt geheel op de hartsenergie

het huisEen zeer bijzondere plek waar men 's ochtens de reeën langs het huis ziet lopen. De eekhoorns eten 's ochtens gezellig mee, wel bij hun eigen plekje, op de vele terrassen met elk hun eigen sfeer. Het wijdsuitzicht is een spectaculaire beleving. Al wandelend en genietend komen we op krachtplekken en plaatsen die voor u betekenis zullen hebben. Door ons met deze krachtplaatsen te verbinden kunnen we de verloren schatten in onszelf opnieuw ontdekken en hun schoonheid zien. Er zullen klanken ten gehore worden gebracht van het Zonne- en Aardelied dat gans de schepping en alle mensen in liefde opneemt. We zullen voeding krijgen met het mystieke hart van het leven.

Op deze reis ligt de focus op uw hartsenergie waardoor uw zicht op u zelf helder wordt, waardoor u kunt waarnemen boven alle opgewonden emoties uit. Hierdoor wordt alle verwarring rustig. U keert keer op keer terug naar uw hart….tot u deze heilige plaats niet meer kunt verlaten. De diepe(re) zachte weg naar binnen vinden via het hart van de natuur, krachtplaatsen en oude heilige plekken. Deze zijn alle aanwezig op dit bijzondere Landgoed en zullen u bij staan op uw Heart Quest reis.

Wanneer in de rust van de natuur uw hart verder opent, alle wensen en verwachtingen door u heen laat stromen, waaien en ten slotte verdwijnen, zoals alles verdwijnt. Uw Heart Quest is begonnen. Ieder zijn zoektocht is anders. Sommige met vraag, de andere zonder vraag. De een zoekt naar een ander, de ander naar acceptatie, rust of leven vanuit het hart. Vindt uw hart weer terug uit de drukte van het leven van alle dag in het zonlicht, bij een oerboom, in het bos, op de heide, bij het water, bij een vuur- of avondritueel.

Deze reis is bedoeld voor wie graag geniet van een stukje Nederland dat volledig privé ligt, voor wie wil reizen met mensen die u ruimte en stilte gunnen, voor wie wil stilstaan bij de eigen Heart Quest en meer voeding wil krijgen met zijn of haar innerlijke vreugde. De wandelingen zullen in een rustig tempo en vaak in stilte plaatsvinden. Het kan voorkomen dat wij op sommige dagen een wandeling maken van wel 10 km. Op de slaap plek speelt water een grote rol. Dit element zal ook op de reis veel aandacht krijgen.

onderweg shutterstock

Activiteiten op deze reis zijn:

 • Wandelen in een waar paradijsje
 • Meditaties
 • Krachtplekken en plaatsen bezoeken
 • Vuur- en Avondrituelen
 • Channelingen
 • Zwemmen in een riviertje
 • Aandacht op de hartsenergie
 • Begeleidingen in uw persoonlijk proces

We ontdekken prachtige natuurplekken en al wandelend en genietend komen we op krachtplekken en plaatsen die voor u betekenis zullen hebben. Door ons met deze krachtplaatsen te verbinden kunnen we de verloren schatten in onszelf opnieuw ontdekken en hun schoonheid zien. Er zullen klanken ten gehore worden gebracht van het Zonne- en Aardelied dat gans de schepping en alle mensen in liefde opneemt. We zullen werkelijke voeding krijgen met het mystieke hart van het leven.

 

Gezellig terras onderweg

Aanmelden
Via de bovenstaande "BOEK NU" knop of klik hier. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527, = /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Nederland. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Hierdoor is de garantieregeling van STO Garant niet van toepassing. 

Belangrijke informatie
Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt, sturen wij u automatisch een bericht dat de reis definitief doorgaat. 

Praktische informatie
Deze reis is vol geboekt.

Bij het boeken/reserveren van de reis kunt u kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. U deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 150,=. Mocht u na het reserveren van uw reis achteraf toch nog kiezen voor een éénpersoonskamer, dan kan het zijn dat de kosten hoger uitvallen dan € 150,=.

N.B. Als uiteindelijk blijkt dat wij u, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

Vervoer
Naar bestemming is carpoolen of met eigen auto. Startpunt is afhankelijk van of u zelf rijdt of mee rijdt, graag dit doorgeven bij uw reservering.

Begeleiding
De begeleiding op deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Zij begeleidt al jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Duitsland, Engeland zoals Glastonbury, Frankrijk (Katharenland), Spanje en Nederland. Op elke spirituele reis stemt zij, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en u als individu af en ieder ontvangt datgene wat voor haar/hem bestemd is. Het zijn wonderlijke reizen waar heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan. Ook heeft zij zelf vele landen over de gehele wereld bezocht.

groep mensen shutterstock

Overnachting
Dit zal op één locatie zijn op een bijzonder mooi privé plekje in Nederland. Het huis waarin wij verblijven is een buitengewoon charmant huis met rieten dak, heeft veel karakter en ligt op een prachtige plek tegen de bosrand te midden van riviertjes en wijdse uitzichten. Er zijn diverse terrassen rondom het huis, op het oosten, zuiden en westen. Deze liggen in het groen en bieden veel privacy. Ook loopt er een riviertje langs het huis waar in gezwommen kan worden. Het bijzondere van deze plek is dat het volledig privé ligt. De stilte op deze plek is overweldigend en als u geluiden hoort is dat van de vogels en de wind die door de bomen waait.

Maaltijden
Het ontbijt wordt voor u verzorgd. Lunch en avondmaaltijden verzorgen wij zelf of we gaan uiteten (indien mogelijk). De bijdrage voor de lunch en avondmaaltijden gaat via de gezamenlijke pot.

Moeilijkheidsgraad van deze reis
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukken/jes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat u minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat u over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen.

Pluspunten van deze reis
Het zal geen oppervlakkige reis worden, maar wel een liefdevol begeleidende reis in contact met het hart en de ziel van zowel van uzelf als van de plekken die wij bezoeken.
Een reis die in het teken zal staan van opmerkelijke natuurlijke schoonheid met een diep-spirituele laag. In contact met energie en materie. Aandacht voor verbinden en ontdekken van uw eigen Heart Quest. Dit zal op een speelse open én behoedzame wijze van begeleiding plaatsvinden. Met oog voor de diepere lagen en de betekenis achter de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Voor wie is deze reis geschikt
Deze reis is geschikt voor mensen die ook in de aankomende latere fases van hun leven nog verdieping willen geven. Die positief nieuwsgierig zijn. Die het onbekende willen ontdekken en de lessen erachter willen oppikken of tenminste willen bekijken.

Extra informatie

Aankomst: op Zondag 29 Augustus 2021 aankomst huis 17.00 uur
Vertrek: op Zondag 5 September 2021 vertrek uit het huis is uiterlijk om 11.00 uur.
Locatie: is in Nederland. De exacte plek blijft nog een verrassing en wordt een week van te voren aan u medegedeeld.
Eigen verantwoording nemen bij gezondheidsklachten.
Uw eigen bijdrage aan kosten voor lunch, diner en zakgeld zal max. € 350,= p.p. voor de hele week zijn.
Algemene Reisvoorwaarden

Hart connection

8-daagse reis
heeft reeds plaatsgevonden
€ ----,= incl. ontbijt. Bij het delen van een tweepersoonskamer (excl. administratiekosten € 27,- p.p.).
Indien men een 1-persoonskamer wenst komt er € 150,= extra bij.
Deze reis is vol geboekt.

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen 
 • Alle ontbijt
 • Alle lunch
 • Alle diner
 • Alle koffie en thee
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen en meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken

Niet inbegrepen:

 • Entrees
 • Persoonlijke uitgaves
 • Reis- en Annuleringsverzekering
 • U kunt carpoolen of op eigen gelegeheid naar de plek van bestemming rijden.

Extra informatie

Aankomst:

Vertrek:
Locatie: is in Nederland. De exacte plek blijft nog een verrassing en wordt een week van te voren aan u medegedeeld.
Eigen verantwoording nemen bij gezondheidsklachten.
Uw eigen bijdrage aan kosten voor lunch, diner en zakgeld zal max. € 350,= p.p. voor de hele week zijn.
Algemene Reisvoorwaarden

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up