Kristal Geode-Grot reis Spanje

Wanneer? zie prijsinformatie

8-dagen 1.250,= 

Deze spirituele reis staat in het teken van een enorme met kristalgrot in Pulpi te Spanje, maar dat is niet het enige wat we gaan doen.

Hoe bijzonder toch dat het mogelijk is geworden om deze schitterende kristal geode-grot te bezoeken. Al hoewel de geode in Pulpí niet de grootste geode ter wereld is (die ligt in Mexico), is het wel de grootste waar mensen kunnen en mogen komen. De grot is vorig jaar op 5 Augustus geopend voor publiek. Toen Cocky van Dam de foto's enige jaren geleden al langs had zien komen op internet, had zij de wens om hier naartoe te kunnen gaan en eind September (2019) heeft zij deze mooie reis voor het eerst, met een groep, gemaakt. 

boek nu na 

Klik hier om contact op te nemen.

Kristal geodegrot

Het is werkelijk een natuurwonder van Moeder Aarde. U gaat diep de aarde in wat al zeer indrukwekkend is en dan is daar de opening van de Geode. Het is echt een Wonder-baarlijk fenomeen om in absolute stilte, oog in oog te staan met de van Seleniet kristallen Geode-Grot die miljoenen jaren geleden ontstaan is door water en vuur. We bezoeken de grot tweemaal op deze reis, waarvan wij minimaal twee tot maximaal 3 uur de gelegenheid hebben om op een bijzondere wijze de Geode te ervaren. Dit is werkelijk UNIEK, daar normaal gesproken de grot met grote groepen wordt bezocht en u maar enkele minuten de tijd krijgt om het wonderlijke fenomeen te ervaren.
Seleniet speelt de hoofdrol op deze spirituele reis omdat Seleniet als brug dient tussen de verschillende niveaus van BewustZijn en het is een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren. Seleniet heeft nog meer bijzondere eigenschappen, die staan beschreven bij de tab "extra informatie".

Playa Los CocedoresCosta de Almeria

Hier liggen versteende zandbanken tot 20 meter hoog, die eruitzien als of ze bevroren zijn. In de rotsen kunt u gefossiliseerde schelpen vinden in alle soorten en maten. 

Bezoek aan de beroemde zandgrotten

Aan de kust van Almeria zijn diverse zandgrotten te bezichtigen. Op deze reis gaan we er enkele bezoeken zoals: Cala Cerrada, la Entrevista en Los Nardos. Deze zandgrotten zijn heel bekend bij de Spanjaarden maar niet bekend bij het grote publiek. De zandgrotten liggen aan prachtige zandstrandjes waar het heerlijk vertoeven is. Het programma biedt ook de mogelijkheid om de onderwaterwereld te bewonderen. 

Voor de ingang vd Geode

Wat wij o.a. gaan bezoeken:

 • De kristal geode-grot 2x bezoeken met een duur van 2 tot maximaal 3 uur
 • Meditatie
 • Wandelingen rondom het gebied van deze grot, die werkelijk zeer spectaculair zijn!
 • We bewonderen het eilandje Isla Negra en Isla Terreros. Deze beide eilanden hebben een hele bijzondere (buitenaardse) energie volgens de bewoners 
 • Heerlijk ontspannen op de vele prachtige zandstranden. De zandstranden liggen aan een ongerepte kustlijn waar het zeewater felblauw gekleurd is.
 • We brengen een bezoek aan Playa Los Cocedores. Hier liggen versteende zandbanken tot 20 meter hoog, die eruitzien als of ze bevroren zijn. In de rotsen kunt u gefossiliseerde schelpen vinden in alle soorten en maten
 • We bezoeken ook de zandgrotten
 • Massages in overleg mogelijk
 • Snorkelen mogelijk (wel zelf de snorkels meenemen)
 • En natuurlijk kan men genieten van de heerlijke Andalusische tapas gerechten.

Bezoek aan de geode-grot
De duur van het bezoek aan de grot kan men wel beschouwen als heel bijzonder. We gaan niet met de grote groep toeristen mee, die maar enkele minuten de tijd krijgen om dit spectaculaire natuur wonder te aanschouwen. Wij hebben de grot voor 2 á 3 uur geheel privé afgehuurd. We hebben en krijgen alle tijd om dit wonder te aanschouwen, te ervaren en we kunnen in alle rust bij deze bijzondere grot mediteren. Omdat we tot 2x toe alle tijd hebben, gaat u ook echt heel diep de fibratie van de kristal grot ervaren. Wat zeker ook niet mag worden onderschat is de route er naar toe. Onderweg komen we nog hele mooie en bijzondere kristallen tegen, waar we ook alle tijd voor hebben om te bewonderen. De route is mooi en we dalen diep af naar de Geode toe.

Afgezien van dit bijzondere bezoek aan de geode is er nog zoveel ander moois op deze reis te beleven. Zoals de vele zandstranden in de omgeving van San Juan de los Terreros. Deze stranden liggen vaak heel beschut en kennen geen massa toerisme.

Kortom een spirituele vakantiereis die werkelijk een VAKANTIE zal zijn met veel bijzondere invullingen.

onderweg naar de Geode

Aanmelden
Via de bovenstaande "BOEK NU" knop of klik hier. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van € 527,= /p.p. op rekeningnummer: van Centrum-Nautilus t.n.v. Geode-Grot Spanje. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant, Hierdoor is de garantieregeling van STO Garant niet van toepassing.

Belangrijke informatie
De vlucht voor deze reis kan geboekt worden nadat u van ons de bevestiging hebt gehad.
Als u interesse heeft voor deze reis, maar het minimaal aantal deelnemers is nog niet bereikt dan is het raadzaam de vakantie bij ons alvast te reserveren. Zodra het minimumaantal deelnemers is bereikt, sturen wij u automatisch een bericht dat u de vlucht kunt boeken.

Praktische informatie
Max. aantal 5 personen.
Voor deze groepsreis geldt een maximaal aantal deelnemers van 5 personen.

Bij het boeken/reserveren van de reis kunt u kiezen uit 2 type kamers. De eerste optie is: een 2-persoonskamer op indeling. U deelt dan de kamer met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. De tweede optie is: een 1-persoonskamer. Daarvoor geldt een toeslag van € 150,=. Mocht u na het reserveren van uw reis achteraf toch nog kiezen voor een éénpersoonskamer, dan kan het zijn dat de kosten hoger uitkomen dan de toeslag van € 150,=.

N.B. Als uiteindelijk blijkt dat wij u, door de groepssamenstelling, niet met iemand anders kunnen indelen, zijn wij genoodzaakt de 1-persoonstoeslag te berekenen.

Covid-19
Verplicht testen zal zeker van toepassing gaan worden om te kunnen reizen. Wij kunnen u adviseren waar u dit kunt doen en wat de kosten zijn. Hoe de regels rondom vaccinatie zullen zijn dat is nu nog niet precies te zeggen. Ook deze informatie zullen wij u delen zodra hier meer over bekend is.

Vervoer
Het vervoer naar de bestemming is per vliegtuig en van daar uit verder met de auto naar de slaaplocatie.

Vlieg gegevens: wij vliegen met Transavia
Tijden en vluchten zijn n.n.b.

Begeleiding
De begeleiding op deze reis wordt gedaan door Cocky van Dam. Zij begeleidt al jaren spirituele reizen naar o.a. Sardinië, Schotland, Ierland, Italië, Engeland zoals Glastonbury, Frankrijk, Duitsland en Brazilië. Op elke spirituele reis stemt ze, vanuit haar connectie met deze krachtplekken, zich op de groep, de plek en u als individu af en ieder ontvangt datgene wat voor haar/hem bestemd is. Het zijn wonder-lijke reizen waar heling van lichaam, hart en ziel mag ontstaan.

Enormous crystal Geode discovered in Spain21

Meer info over de Geode-Grot
Deze gigantische Geode-grot is van het kristal "Seleniet" en werd ontdekt in een oude zilvermijn te Spanje. Bekijk hier meer info. Een geode is een holle of gedeeltelijk holle, min of meer bolvormige knol die aan de binnenkant begroeid is met kristallen. Meestal zijn geodes tussen de 2,5 en 30 centimeter groot, maar dit kan sterk variëren. Ze worden gevonden in sediment- en vulkanische gesteenten en zijn soms erg kostbaar. De Geoda Gigante in Almería is maar liefst acht meter lang, 1,80 meter breed en 1,70 meter hoog. Het formaat, de dimensies, de transparantie en de prachtige vormen van de kristallen die tot twee meter lang zijn, maken deze grot uniek op de wereld.

De gigantische geode werd in 1999 per toeval ontdekt door leden van de Grupo Mineralogista uit Madrid, die de Mina Rica wilden verkennen en daarop zoek waren naar mineralen om te bestuderen en te verzamelen. Bij het blootleggen van een afdekking stuitten ze per abuis op de ingang van de magische holte die was bedekt met enorme kristallen die uit de muren, grond en plafond kwamen. Ze zijn zo transparant dat er zelfs waterdruppels in te zien zijn die daar al een eeuwigheid aanwezig zijn.

Meer info over de plaats PULPÍ
Deze geode met enorme afmetingen ligt in Pulpí in de oost-Andalusische gemeente in de provincie van Almeria. De plek van de Geode is bij de mijn “Mina Rica”, in “El Pilar de Jaravia” in de omgeving van, Pulpi (Almería). We kunnen nu met eigen ogen dit unieke natuurfenomeen in de vorm van metersgrote kristallen gaan aanschouwen. Het klimaat in de provincie Almeria is woestijnachtig. Het gebied is een landschap van zee, fossielen en versteende zandbanken.

Overnachtingen
We overnachten in het plaatsje San-Juan-de-los-Terreros vlakbij de Geode. Op deze locatie zijn ook prachtige en pittoreske baaien waar u perfect kunt snorkelen.

Moeilijkheidsgraad van deze reis
Deze spirituele reis is geschikt voor iedereen die over een gemiddelde conditie beschikt. Er worden op de locaties stukjes gewandeld, soms op oneffen terrein. Het is van belang dat u minimaal anderhalf uur achter elkaar kunt wandelen. Ook is het nodig dat u over stevige schoenen beschikt, met een goed profiel. Bergschoenen zijn heel geschikt, omdat deze de enkels ondersteunen. Stokken zijn handig voor extra ondersteuning. Liever ook geen claustrofobie, daar u een klein stukje door een smalle opening kruipt.

 

in de Geode 2Informatie over seleniet
Seleniet is genoemd naar SELENE, de Griekse godin van de maan. Deze steen is weldadig voor lichaam geest en ziel en zuivert tevens de ruimte waarin hij staat. Selenietsteen is zelfreinigend.
Seleniet versoepelt het contact met gidsen en engelen en andere hogere wezens. Seleniet richt haar energie naar de gebieden die het meest hulpbehoevend zijn. De kracht van Seleniet ligt in de gave om met alle chakra’s in het lichaam te kunnen werken. In tegenstelling tot vele andere kristallen en stenen, richt Seleniet zich niet tot een aspect of probleemgebied. Het werkt zoals een tuner; het zoekt ruisgebieden in de aura’s op. Seleniet wordt vaak gebruikt voor het verhelderen van denkprocessen. Het zou een van de vormen van kennisopslag in Atlantis en Lemurië zijn geweest. Seleniet is als enige, naast Apophylliet, krachtig genoeg om negatieve energieën uit kwarts te verwijderen.

Tevens is Seleniet uniek omdat het als enige kwartskristallen kan programmeren, door simpelweg de te reinigen stenen op of tegen de Seleniet te leggen. Seleniet kan zowel de negatieve energie verwijderen, als de stenen weer opnieuw opladen. Overdracht van energie aan andere stenen geschiedt door de punt van het Seleniet op de steen te richten, en hierbij te visualiseren hoe de toegevoegde energie moet functioneren.

Omdat Seleniet als een brug dient tussen de verschillende niveaus van BewustZijn, is het een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste.

Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren, ook tussen individuen. Het verzacht alle ruis uit communicatie, die veroorzaakt zou kunnen worden door onduidelijke uitspraken.

Corona - reizen

Vanwege Corona is reizen niet meer zo van zelf sprekend dan men gewend was. Mits men zich aan bepaalde regels houdt, dan kan men nog reizen. In groepsverband is het nog moeilijker geworden. De regels die er nu zijn en nog op ons af gaan komen om überhaupt te mogen/kunnen reizen, daarmee kunnen wij als spirituele organisatie ons nog niet 100% verbinden. Ook is het zo dat als er tijdens de reis, die u bij een reisburo heeft geboekt, in de groep Corona uitbreekt, de reisorganisatie 100% verantwoordelijk is. Dit is in de Europese wet wettelijk vastgelegd. Dus als wij een groepsreis aanbieden en er breekt Corona uit in de groep zijn wij 100% verantwoordelijk. Er is op dit moment nog geen enkele verzekeringsmaatschappij die dekking geeft aan reisorganisaties. En wij als eenmansbedrijf kunnen dit niet dragen. Om al die reden bieden wij u nog geen spirituele reizen aan. Mocht u interesse hebben in een reis die Centrum-Nautilus aanbiedt, dan kan Cocky van Dam alleen op persoonlijke titel "ongeorganiseerd" en geheel op andere wijze u mogelijkheden aanbieden. Als u hier meer over wilt weten, kunt u haar bellen of emailen. Voor info klik hier.

Wanneer?
8 daagse reis vertrek: zie bovenstaande informatie

Prijsinformatie
€ 1.250,= bij het delen van een tweepersoonskamer. (incl. administratiekosten € 27,- p.p.)
O.v.b. is het mogelijk een 1-persoonskamer te boeken. Indien men dit wenst komt er € 150,= extra bij. 

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen
 • Alle ontbijt
 • 2x 2 tot 3 uur bezoek aan de Seleniet Geode-Grot
 • Begeleiding van groeps- en persoonlijke processen door Cocky van Dam
 • Channelingen en meditaties
 • Informatie over de plekken die we bezoeken
 • Vervoer om op de locatie's te komen
 • Benzinekosten

Niet inbegrepen:

 • Vliegticket
 • Eten en drinken tijdens de vlucht en op de vliegvelden
 • Lunch
 • Diner
 • Persoonlijke uitgaves
 • Reis- annuleringsverzekering
 • Corona-test

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up